Golf cl mk2 retro

Golf cl mk2 retro

Član
Evo me ponovo, trojka je još tu ali sam je vratio u tvorničko stanje posto je bilo ne moguće voziti svkakodnevno auto koje je bilo samo za style, pa sam odlučio trojku vratiti u original stanje i uzeti sebi za projekta golf 2 jer se s njim nisam razočarao kad sam ga prije imao, to auto će biti moje vikend vozilo, eh nakon sto sam odlučio uzeti duju, cilj mi je bio što stariju godinu obavezno leptir staklo jer idem na malo drugačiji stil slaganja nego gledamo na našoj sceni, a to je a bude što orginalnije, što više krom detalja malo vraćanja u retro 80te godine... Nakon 2 mjeseca intezivnog traženja po njuškalu od ekipe poznanika iskreno sma se iznenadio da je malo teže več pronaći duju starog tipa koji je u ok stanju, i sasvim slučajno ga nadjem na piku na hr tablama koje meni i treba, riječ je o golfu 2 cl u njemu je običan 1.6 dizel, na prvu sam vidio da će biti posla ali to sam i znao već i prije jer će se kompletno raditi, ono što mi je bitno da je komplet smedja unutrašnjost koju moram malo srediti, nešto sitno i promijeniti a od svega mi se svidja najviše a to je boja koja će odlično prijati uz ovaj moj stil, radi se o nevada beige la1n colorcode, odnosno bež boji.. da ne duljim previše evo slika, najprije da zaključamo mk3 kojeg mi je jako žao što sam ga rastavio ali morao sam pa nek se nadje koja slika..... :)



zatim slike duje




i neke slike da vidite kako bi auto trebalo manje više izgledati :)



Auto je trenutno u stanju mirovanja, iza nove godine ide rastavljanje onda komplet limarenje i lakiranje zatim lagano sastavljanje samo kako se bude moglo, uglavnom imam volje se upustiti u to jer to će me nekada vikendom iza posla opustati ako bude sve po planu :)
 
Član
Svaka cast kolega na ideji i odlucnosti da krenes sa projektom . Znam da ce to bit po ps.u , ne sumnjam sekunde :D . Obavjestavaj nas o radovima cim krenu
 
Član
A jos se nezna za felge, mada ciljam na jednu felgu zove se renault alphine turbines a do toga svega ce prici vremena, nabavio sam za sad rabbit oznaku, volan od keca gti, zalozine na zadnji prozor i nesto plastika, pomalo cu raditi :)
 
Član
nesto se i nabavilo
zalozine za zadnju sajbu

gti volan potrebno sredjivanje

nabavio smedje kozne tapicirunge pa su u fazi sredjivanja...


uzete i felge koje su na prodaju zbog daljnjeg napretka...

Gewinde još nisam skinuo sa golfa nikako se nakaniti ali moram, nabavio sam još plastika krovne lajsne, rabbit oznake... Auto je u stanju mirovanja i čeka se toplije vrijeme za rastavljanje i komplet lakiranje, pa ćemo pomalo kako financije dopuste :)
 
Član
Frend de mi reci di si rjesio ove zalozine? Btw,vidio sam temu i na VWCC,sve mi se cini da ce ovo bit jedna odlicna duja,samo jako dalje i ne bud skrt sa slikama :)
 
Član
samo nemoj bit škrt s informacijama i slikama ne sumnjam da će ovo bit jos jedan u nizu vrhunskih projekata
 
Top