Član
RE: Golf 6 (update LLumar..str 4)
Trebalo bi ubrzo da budu pusteni u prodaju LED, OEM stopke... pa cu vjerovatno i to mijenjati....
Trebalo bi ubrzo da budu pusteni u prodaju LED, OEM stopke... pa cu vjerovatno i to mijenjati....
bad_look je napisao(la):ma extra ti šestica,a folije su legle pravo....A ovo da nema razlike ima i te kako..govorim iz iskustva..sretno ti ...pozzz
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):@Magnum... da, vidio sam 5icu... a ja se pitam sto si navalio oko 3-5v... kad vidim kod tebe 3v pa reko' ajd, u redu je, za*ebo se...razumijem.... :lol:
kakve su ti ono felge, 13"ke ?
poz
hahaha vidim ja da nisi ti za vw koncernastariji modeli se moraju postovat pogotovo ako su ljepsi od novih
jes 13'' iste ko i tvoje hahaha samo su ono meni fabricke cek dok ja stavim aftermarket pa ces da vidis kako se kupuju felge :icon_biggrin: ....ne bi ja 5icu s 4 vrata da mi je dzabe daju (ne bukvalno
) ja kad sam kupovao auto prvi je zahtjev bio 2 vrata
![]()
Kemo_T je napisao(la):A sto si ti zapeo za cojka..Dobar mu je Golf...Motor sasvim solidan..
Uostalom sta ti mozes sa svojih 105 konjica ...nista..I plus klepeta i sve ostalo sto ide uz jednog TDI-ja..
Mislim da je momak auto uzeo da bude sto funkiconalnije,tako da nema
smisla raspravljati oko 2-ja ili 4 -era vrata...
Da je Golf 5 dizajnerski ili tehnicki bolji od 6-estice ...ne bi ga mijenjali ...Odkako je izasao ,svi pricaju da je 5 totalni promasaj kod WV-a a ti si se nasao da nesto pametujes...polijepio si par plastikica na njeg i nekakvih monitora i sad laprdas okolo...smijesno...