Neizgubi od jednom nego povuce on cetvrtom i ide penje se neznam brzina prema 90 odjednom gas kako drzim pritisnut propadne istobkoda je u keru pocinje da opada brzina papucica nereaguje i vratim u 3 on povuce normala i onda 4 i sve ook tako dva puta citao sam nesto moze biti par stvari idem sutra na dijagnostuku pa cu vidjet jel izbacilo sta!!dohc_16V_Mo. je napisao(la):Uglavnom, taj motor od 77 kw bi trebao fino da vuce sa nizih obrtaja. Citam ovaj tvoj prvi post i koliko sam shvatio da kad prebacis iz 3 brzine u 4 odjednom izgubi gas ? Jeli izgubi posve gas ? Dobro ga ti iztestiraj da izvines da se nisi ti gdje prešao, da ti ne bi neko rekao turbina ili nesto slicno pa te dobro opali po usima. :icon_eek:![]()
![]()
A ko si ti??? Neki sveznajuci ili sta pa trazio sam nema i otvorio temu sta pametujes reci nesto konkretno ako imas tipa imas tu sl temu i to ti je to a ne fol bukvar i sl ti sad nesto ko pametan!!!Davor_ je napisao(la):Brate prvo bukvar pa onda search opcija foruma pa onda ako bas moras otvoris novu temu s detaljno objasnjenim problemom i sta trazis od forumske mase (nas).
![]()
Ma naravno drug ide dijagnostika obavezno ima tu par stvari na koje sumnjam al nadam se da nece biti nista strasno jer redovne servise radim u ovlastenom,ma vidjecemo Limp je napisao(la):po meni to najvise smrdi na pedalu papucice gasa... moze na dijagnostiku da se skopca i provjeri jel ona... ovako je sve nagadjanje...
I koliko je to sve izašlo? čisto onako rekreativno pitamado-ado je napisao(la):Evo samo info o cemu je bio problem mozda nekom u buduce pomogne!!!
Uglavnom detaljna dijagnostika uradzena u ovlastenom AC QUATRO i sve pohvale za njih i njihov odnos prena musterijam pristup pregledu vozila i objasnjenje na licu mjesta u servisu za 5!!
Nakon dijagnostike prvi pit nije bilo greske nikakve al je u drugom pregledu u voznji sa kompjuterom i potrebnim instrumentima pojavila se gereska nako dolaska u servis i opet detaljnim preglefom greske ustanovljeno da je u pitanju senzor izduva prema partiklfilteru tako nesto,,uglavnom zamjenjen isti i uradzen update softvera vozilo oper istestirano i sad zasad sve ok!!
Jos jednom sve pohvale za sve momke i njihov pristup uz povoljne I NORMMALNE cijene svojih usluga a ne deranje ko u pojedinim servisima!!
Sve 136km drug!!!aServis je napisao(la):I koliko je to sve izašlo? čisto onako rekreativno pitamado-ado je napisao(la):Evo samo info o cemu je bio problem mozda nekom u buduce pomogne!!!
Uglavnom detaljna dijagnostika uradzena u ovlastenom AC QUATRO i sve pohvale za njih i njihov odnos prena musterijam pristup pregledu vozila i objasnjenje na licu mjesta u servisu za 5!!
Nakon dijagnostike prvi pit nije bilo greske nikakve al je u drugom pregledu u voznji sa kompjuterom i potrebnim instrumentima pojavila se gereska nako dolaska u servis i opet detaljnim preglefom greske ustanovljeno da je u pitanju senzor izduva prema partiklfilteru tako nesto,,uglavnom zamjenjen isti i uradzen update softvera vozilo oper istestirano i sad zasad sve ok!!
Jos jednom sve pohvale za sve momke i njihov pristup uz povoljne I NORMMALNE cijene svojih usluga a ne deranje ko u pojedinim servisima!!![]()