Član
Stig'o drugi VW u moje ruke (negdje u Septembru :lol: ), pa 'ajd da imam i ja otvorenu garažu...
U pitanju je Golf 4, TDI 74Kw, sasvim standardan autić, samo što je jako dobro očuvan što ga maaalo izdvaja od ostalih. Već sam prevalio 15ak tkm s'njim i zadovoljan sam (potrošnjom
) izmjenjao sve moguće i nemoguće čim sam ga kupio, i od tad' samo gorivo sipam. Sitne problemčiće sam prouzrokovao sam čačkanjem po elektronici 
Da ne dužim...
Ovakav je stigao...

A kako je zima dolazila, stavio nove DUNLOP zimulje na 15ke...

Evo još par sličica

Prvo sam ubacio 2DIN DVD sa navi i svime što ide uz to (KENWOOD), ksenone 6k, i LED osvjetljenje...

Onda sam kupio kompletno novo ozvučenje ALPINE (CarAudio)... tražio sam da sistemi budu TOP, i sad' su mi samo oni u autu... ja srećan

U pitanju je Golf 4, TDI 74Kw, sasvim standardan autić, samo što je jako dobro očuvan što ga maaalo izdvaja od ostalih. Već sam prevalio 15ak tkm s'njim i zadovoljan sam (potrošnjom
Da ne dužim...
Ovakav je stigao...

A kako je zima dolazila, stavio nove DUNLOP zimulje na 15ke...

Evo još par sličica

Prvo sam ubacio 2DIN DVD sa navi i svime što ide uz to (KENWOOD), ksenone 6k, i LED osvjetljenje...

Onda sam kupio kompletno novo ozvučenje ALPINE (CarAudio)... tražio sam da sistemi budu TOP, i sad' su mi samo oni u autu... ja srećan