Golf 4 tdi special

Golf 4 tdi special

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo obecano sprjeda i sa zada

i256368_DSC00293.JPG

i256367_DSC00292.JPG

Član
odlican rad u photoshopu;) za rupe one naprijed od znaka VW:lol::):) isti moj i felge i sve.. samo u mene 115ks i 4vrata:) ostalo isto da su blizanci

Super Moderator
elmir je napisao(la):
odlican rad u photoshopu;) za rupe one naprijed od znaka VW:lol::):) isti moj i felge i sve.. samo u mene 115ks i 4vrata:) ostalo isto da su blizanci

jes jes malo je umrljo sa smudge tool al nema veze :lol:

fin je golf svakako ;)

Član
bulex je napisao(la):
elmir je napisao(la):

joj ovih dizelasa.... ccc :lol:

To zato sto sam pobrisao registracija a?
A jeste ludi hehe.
A u mene je T(di crveno) i kada je dosao iz njemacke,kada sam isao sa starim na carinu.Dodjem do njega gledam ima felge di-crveno ma dices bolje,jos dosta opreme. Kada tamo samo 74kw koje razocarenje hehe.Isto tako su mi rekli da ce me boliti glava od PD-motora.Ali ja prezadovoljan.
Umjesto ovoga zamal nije dosao plavi,2 vrata,sport edition mislim,full oprema 130ks,ali vidilo se na njemu da je previse razbijan bio. I jbg odluka na ovaj pala hehe

A sta kazete na pilu od motora hehe
Kymco 50cc :D

Član
nije sto si prekrio tablicu nego sto si popunio rupu gdje ti je znak bio i farbaj tu masku i vari rupe;)

Član
arminnn je napisao(la):
nije sto si prekrio tablicu nego sto si popunio rupu gdje ti je znak bio i farbaj tu masku i vari rupe;)

PA to je od maske oni dodatak limeni i nije photoshop. samo sam to prefarbao.
A meni se ovako dopada prevelika zezancija sa varenjem itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.