Na leru cujem da mi nekad lupka nesto svako par sekundi. Kao da tandrce ili lupne pa nestane pa posle neodredjenog vremena opet. TAko i kad krenem polako dok idem lupne npr 5 na sat, preko toga ili prestane ili ne cujem od buke motora. To se odavno desava, a nemam nikakvih drugih promjena auto ide kako ide ko novo. Na 244000 sam radio veliki servis, i od tad svaki 10-12 hiljada mali servis. Sve fino radi, svi sto se razumeju malo bolje kazu kako lepo radi za i policija kad zaustavi pohvale pitaju koje je godiste itd.. Iako se ne razumijem, imam osjecaj kao da nesto nije podmazano pa nekako taj zvuk.. Dosipao sam ulje malo falilo, isto.
Drugi problem mi je da trese kad kocim.. Treslo je, ja ravnao prednje diskove, radilo mesec dana ko nov ni da zatrese ali opet posle mjeseca dana krenulo po starom da trese. Do cega je?
Drugi problem mi je da trese kad kocim.. Treslo je, ja ravnao prednje diskove, radilo mesec dana ko nov ni da zatrese ali opet posle mjeseca dana krenulo po starom da trese. Do cega je?