Član
RE: Golf 4 by bulex
Golf je apoteka ziva...
Golf je apoteka ziva...
bulex je napisao(la):trebas triza pitati posto sam ja naso 35/40 pa da se ne zajebem xD
DiAbLo je napisao(la):Ma bulex Golf ti je sila , ja patim za tim motorom al nadam se da cu ga imati ovo mjesec-dva![]()
hvala, ja znam da se prodaje jedan... g4 TDI 4motion... ako trazis golfa... ako trazis seata... tesko da kod nas ima...
Nexus je napisao(la):vidio golfa u subotu,samo zena neka vozac,fino izgleda![]()
allroad je napisao(la):bule vazda slika vako... parkira ga uza zid i onda ufati pola auta na slici :lol:
fin je golfac to znamo nego de bolje slike![]()
Djulba No 2 je napisao(la):Golf je apoteka ziva...![]()
DiAbLo je napisao(la):bulex je napisao(la):trebas triza pitati posto sam ja naso 35/40 pa da se ne zajebem xD
DiAbLo je napisao(la):Ma bulex Golf ti je sila , ja patim za tim motorom al nadam se da cu ga imati ovo mjesec-dva![]()
hvala, ja znam da se prodaje jedan... g4 TDI 4motion... ako trazis golfa... ako trazis seata... tesko da kod nas ima...
Trazim Leona i ici cu u Svicu ili Njemacku po njega samo da se ovo proda
bulex je napisao(la):ja nemam nikakvih problema sa xenonima... jos su meni govorili crkavaju sijalice... nista kod mene vidljivost super i kad je kisa i kad nije kisa... i po danu si uocljiv.... kod mene na sijalicama pise 8000k al mi izgleda kao 6000k ugl... nikakvih problema nema... ja prezadovoljan ovim xenon setom...
adi187 je napisao(la):bulex je napisao(la):ja nemam nikakvih problema sa xenonima... jos su meni govorili crkavaju sijalice... nista kod mene vidljivost super i kad je kisa i kad nije kisa... i po danu si uocljiv.... kod mene na sijalicama pise 8000k al mi izgleda kao 6000k ugl... nikakvih problema nema... ja prezadovoljan ovim xenon setom...
Kod koga si uzeo xenon set:icon_question:
:icon_exclaim: