golf 4 "motorstorg werkstatt "

golf 4 "motorstorg werkstatt "

Član
Pordrav.
Imam problem,u pitanju je golf 4 tdi,uglavnom danas mi na boardu se pojavila ova poruka "motorstorg werkstat" i onda pocne blinkati lampica od grijaca.Ugasim i upalim auto opet i nakon 30 sec opet isto,i onda se ugasi ta lampica a upali lampica od ESP.
I jos sto je bitno kad se javi ta poruka onda mi ne rade nazad stop svijetla nikako,pregledao osigurace i svi uredu.Trebao bih sutra kod majstora,al ako neko zna sta bi moglo biti.
 
Član
evo procitaj ovo,mozda sta pomogne,lik imao isti problem

http://www.elprog.com/forum/message-71780.html
 
Član
Citao sam ovo,i probao sam ovo maloprije al opet isto,samo sad se vise ne pali lampica od esp,vec samo od grijaca.
Hvala tebi drug puno
 
Član
Ma nista.ako se niko ne javi potrazi jos po nekim forumima.Uglavnom kad resis sta je napisi da znamo,mozda nekome pomogne nekada. ;)
 
Član
Ne radi ti zadnje stop svjetlo na gepeku i ako ti se pali ESP i ABS otisao ti je prekidac od kocnice. Ne trebas se brinuti kvar cca 50KM maksimalno, a mozes i tako voziti, samo zanemari sto svijetli. :icon_smile:
 
Član
samo ti zamijeni taj prekidač od kočnica da ti neko ne udje u gepek i da ne pojavi na displeju new hardware found :D
imao sam taj problem,mozes zamijeniti a mozda i razraditi malo taj prekidac i to je to,ja radio i jedno i drugo,nov je 40 50 maraka
 
Član
http://www.bhtuning.com/passat-5-t-66605.html

Kao sto su ti vec rekli, prekidac je otisao, ne rade ti stop svjetla! Kod mene je isto neki dan otisao i kostalo me 30KM! ;)
 
Top