GOLF 4 / HELP

GOLF 4 / HELP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Hvala braci Toncy sto mi je odradio auto u photoshopu.Otprilike bi ovak trebalo do ljeta da izgleda...AMER GTC s foruma mi je predlozioo ove felge i stvarno su mi sila.Rijec je o ALUTEC BLADE,samo sto bi ja isao sa 16" felgama i gumama i spustanje s oprugama.A stopove planiram staviti ove sa slike u prvom postu.pozzz za sve...FINA SLIKA...hahahaha

JD.

Član
jest, drugaciji ti je ovaj Riegerov, ide nize od tog sa V6 golfa, od materijala je od kojeg je i branik znaci nije od gume tako da nije bas otporan na udarce hehe, a i cijena je sigurno veca.

a fine su ove felge pravo mada gledaj ipak ako nekako mozes da stavis 17", ogromna je razlika u izgledu

sretno u radovima ;)

Član
Znam da je ogromna razlika ali bas sam pricao s Amerom i kad sam mu rekao da i stara vozi to autoo,pa bi ipaak ostao na 16" a i Amer se slozio.A otvorene su felge tako da bi trebale izgledati malo vece.I ja bi volio staviti 17" ali to kad budem imao svoje auto,nish prije tog...pozz..

Član
mislim da ide nastavak bez problema, suludo bi bilo da su pobrkali sarafe ili drugacije kopcice....a sto se tice stopka, izbor do yaya kolega ;)

Član
evo plastike koju si trazio
CIMG2704.JPG

jesil na to mislio?

Član
Buraz ovakav nastavak ti je u Sarajevu u Velasu 39KM prednji, a zadnji 58KM i to od extra materijala. Nazoves ljude kazes sta ti treba i to je to.

Član
Sarajevo, mostarsko raskršće izlaz s auto puta sa desne strane, ulaz na ap. lijeva strana tel:(033) 764-510...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.