bulex je napisao(la):odlican... malo vise trosiredovan servis odrzavanje... ne gasati ga hladnog (iako tad najbolje vuce)
i to je to...
koliko je presao golf???i jel imas kakvih problema sa turbinom i lamelom????bulex je napisao(la):odlican... malo vise trosiredovan servis odrzavanje... ne gasati ga hladnog (iako tad najbolje vuce)
i to je to...
Mrva je napisao(la):Meni se uopste nesvidja ovaj motor... cuo sam od vise ljudi da trosi ko ludjos niko mi nije rekao da je sa potrosnjom oke koliko toliko! Ja bi prije ovaj 130 + chip i ciao
![]()
nesobrzi je napisao(la):mislim da vise izdrzi fabricki 150 nego 130 plus chip,,, a potrosnja 150ps je ako ga gazis oko 8L a normalne voznje trosi kao i svaki drugi 1,9 disel,,samo sto u svakom trenutku imas sigurnost da hoce da povuce...
galebu2 je napisao(la):nesobrzi je napisao(la):mislim da vise izdrzi fabricki 150 nego 130 plus chip,,, a potrosnja 150ps je ako ga gazis oko 8L a normalne voznje trosi kao i svaki drugi 1,9 disel,,samo sto u svakom trenutku imas sigurnost da hoce da povuce...
8 litara ako ga gazis???
ne bih bas rekao, ipak taj motor ima 150 a ne 90 ks
da kolega ali ti na tome 130ps nemas opremu GTI pojacane trapove vece diskove sjedala i ostala sranja koja jos nema obicni...i sigurno je da ce seprije raspast nachipan motor nego serijala...i jos na ovog gti tdi-a chip i samo gasssssssMrva je napisao(la):Meni se uopste nesvidja ovaj motor... cuo sam od vise ljudi da trosi ko ludjos niko mi nije rekao da je sa potrosnjom oke koliko toliko! Ja bi prije ovaj 130 + chip i ciao
![]()
nesobrzi je napisao(la):koliko je presao golf???i jel imas kakvih problema sa turbinom i lamelom????bulex je napisao(la):odlican... malo vise trosiredovan servis odrzavanje... ne gasati ga hladnog (iako tad najbolje vuce)
i to je to...