Golf 4 eksterijer???

Golf 4 eksterijer???

Član
E prijatelji odlucio sam da malo svog golfa uradim.Zelim da ofarbam lajsne sve na autu u boji auta,da promijenim farove i stopove.Da li iko zna gdje mogu uraditi lajsne u sarajevu ali da je majstor bas boli glava da mi neispadne sve fus i da se neogule u roku 1 mjeseca.Posto svi znate bolje od mene i sve to,mozete li mi preporuciti stopke,farove i gdje uraditi lajsne.
Moj golf je slican ovom samo sto nazad ima obicne stopke.Da li mi to iko moze uraditi u photoshopu posto ja neznam

Ovo je golf: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/VW_Golf_IV.jpg

Član
za stopke i farove se mozes obratit taxi baru gradiska,oni imaju to sto ti treba,a za majstore ce ti se vec neko iz sarajeva javit

Član
imas tema o lakirerima 200...

orginal crne stopove trazi po oglasima, kostaju oko 120-150KM, ocuvani

farove, posto nemas para za OEM Golf 4 xenon, ovo je najblize i za najmanje para sto mozes dobit

http://cgi.ebay.de/In-Pro-VW-Golf-4-Scheinwerfer-R32-Look-NSW-chrom-/270628427341?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f02b6164d

ako te sta interesuje pitaj... ;)

Član
a kakvi su to OEM Golf 4 xenon farovi mozda imam para heh otkud znas :),mozes li mi postaviti sliku i reci otprilike koliko kostaju??
Hvala:cool:

Član
Alen21sa je napisao(la):
a kakvi su to OEM Golf 4 xenon farovi mozda imam para heh otkud znas :),mozes li mi postaviti sliku i reci otprilike koliko kostaju??

2im7hj.jpg

evo ih.... imaju odzada nosace za ballaste :D
polovne bi mogao naci za 500€
novi 900-1000+ €

tako da ti ova investicija nikako ne bi isplatila, jer se moraju jos uzet senzori nagiba odzada....sve to da se poveze kako treba... itd...

ako ti se svidjaju, stavio sam ti da inpro radi ko neku kopiju...;)

samo da znas da je doplata za njih bila oko 1500€

Član
gaga je napisao(la):
Alen21sa je napisao(la):

2im7hj.jpg

evo ih.... imaju odzada nosace za ballaste :D
polovne bi mogao naci za 500€
novi 900-1000+ €

tako da ti ova investicija nikako ne bi isplatila, jer se moraju jos uzet senzori nagiba odzada....sve to da se poveze kako treba... itd...

ako ti se svidjaju, stavio sam ti da inpro radi ko neku kopiju...;)

Sto kostaju ovoliko,lice na obicne farove

Član
Sto kostaju ovoliko,lice na obicne farove
dijelom zbog ove zaokruzene carlame :D

wv8kdj.jpg

kad kupis farove, orginal sijalice kostaju oko 100€, konektori za far nisu jednaki, pa moras kupiti i nove kablove kostaju oko 40€, maloprije napisah da trebaju i senzori... bla bla bla.... ;)

zato, opet ti pisem