GOLF 4 BLACK MAGIC - Nove slike

GOLF 4 BLACK MAGIC - Nove slike

RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

;) dobra cvrka,samo stope kosto i drugi rekose malo odudaraju,ali tvoj golf tebi se svidja i postujem,i mani se neonki ispod auta to vec ne akceptiram,inache dobijas plus za golfera ;)
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

Svi navalili na štopove,a oni krase Golfa.:cool: Niko da spomene krom okvir oko tablica,meni se on jedino ne sviđa,kod mene na oba Golfa nema nikako okvira,samo tablice i ljepilo,na duji su šarafi.:p Golf bonbonček,imam ga priliku više gledati nego rođenu mater.Šta reći čista perverzija,odlično odrađeno...;) Felne najbolji dio po meni,18-ke otvore ga i sjednu mu ko ćelavom pleska.:cool: Dok nije bilo chipa isao je skoro isto,vozi ga sigurno pravi vozač.:p Da kažem mudonja...hehehe...

Sve pohvale za Black Magica...:cool:
 
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

super golf, bas mi se svidja, samo opet da se ne ponavljam za stopke malo odudaraju al opet tvoj izbor ti znas sta ti se najvise svidja;), sretno u daljem radu
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

ej drugoviiiiiiiiiii dali mi ko može nekoga preporučiti za bad look? radio bih to jer za nekih 20 dana dobivam besplatno komoru i spricam auto kompletno jer sam dobio neki keramički lack kojem ni kamenje nis ne moze :)
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

dobar golf nek ti je sa srecom i u daljim radovima a joooj kako bi bio ljepsi samo da su druge stopke ali eto i ovakav je extra...;)
 
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

meni je super is topke i sve vidim da objasnjavas uporno ali vecina kao da necita meni je sve super a pogotovo fele ;) samo naprijed jos bad look i jos bolja bombona :cool: :cool:
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

sad ide kompletno spricanje u crnu ikru i onda sa keramickim lakom :)) CRNE FELNE crni farovi i crne stopke bice pravi BANDIT :))
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

kao sto sam i prije rekao,odlican je,ali tek ce da bude premocan kad odradis to sto planiras da odradis,puno srece zelim,ima da bude stroj i po;););)
 
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

Zna se tko to profesionalno uradis imas par njih: NERKO,SALKO I JUSIN...Oni su ti za tooo majstori vec poznati..I znaju to kako treba jbg...

Ti bi kao u moje frendiceee :D



Uploaded with ImageShack.us


Bicee najzesca na sceni od iduce godine..Hehe... Jos nije gotova do kraja...Faliii Kao sto ti planiras presvuci unutra u neku kozu...Znaciii sve svee...Maska,vrata,sjedala. itd... :)

Imat ce te najljepse cetvorke na kantonu...
 
Član
RE: GOLF 4 BLACK MAGIC

ma ja bi samo ostavio jednu dole onu crtu a ne dvi to mi se ne svida ja bi ono jos ostrije ko u onog njemca sto sam ti pokazivao hm u petak ili subotu mi dolaze mocni sicevi nema platna toga kojeg sam htjeo...
 
Top