drustvo :icon_biggrin:, imam problem za golfom 3. Ako ko zna neka pomogne :icon_sad:.
Prije mjesec dana stavio nove pakne...i od tada nikako da rucna cuva
. Poslje jedno 500km stanje se nije popravilo pa odlucim danas da stavim i nove dobose (i nove lezajeve naravno). Al vraga , ni to nije pomoglo.Ista situacija kao i sa starim dobosima.
Nisu mi jasne dvije stvari.
Onaj pin za podesavanje razmaka pakni je spusten do maksimuma a dobosi se i dalje okrecu (ne lako ali se okrecu). Taj pin me jebe.Pakne i dobosi,sve novo a on se zabio do kraja. Pa sa novim paknama taj pin bi trebao biti negdje na pola il sta ti ja znam. Uloga tog pina je da nateze pakne kako se trose.jel tako?
A u mene kao da su pakne stare, izlizane,lizane 10.000 godina ,pa se zabio dole.
Ljudi nije mi jasno!
Sajle na rucnoj su dotegnute do kraja.Nemam vise kud natezat.
Kada sam natezao taj klin da pakne budu sto blize dobosu, matice na sajli (na rucnoj) bile su zavrnute do kraja.Da to nije problem?Moram li prvo otpustiti te matice pa onda stimati taj razmak pakni? Ne znam.
Molim vas...pomoc
Prije mjesec dana stavio nove pakne...i od tada nikako da rucna cuva
Nisu mi jasne dvije stvari.
Onaj pin za podesavanje razmaka pakni je spusten do maksimuma a dobosi se i dalje okrecu (ne lako ali se okrecu). Taj pin me jebe.Pakne i dobosi,sve novo a on se zabio do kraja. Pa sa novim paknama taj pin bi trebao biti negdje na pola il sta ti ja znam. Uloga tog pina je da nateze pakne kako se trose.jel tako?
A u mene kao da su pakne stare, izlizane,lizane 10.000 godina ,pa se zabio dole.
Ljudi nije mi jasno!
Sajle na rucnoj su dotegnute do kraja.Nemam vise kud natezat.
Kada sam natezao taj klin da pakne budu sto blize dobosu, matice na sajli (na rucnoj) bile su zavrnute do kraja.Da to nije problem?Moram li prvo otpustiti te matice pa onda stimati taj razmak pakni? Ne znam.
Molim vas...pomoc