Početnik
admir jahic je napisao(la):Sretno i nek se sve zavrsi kako treba da radi pozzzz![]()
hey ti!
pozdravi Pušina tu. ja sam krenuo i vratio se u Mostar 04.01. bilo je cool u Livnu : - )
admir jahic je napisao(la):Sretno i nek se sve zavrsi kako treba da radi pozzzz![]()
HONEY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Sretno i nek se sve zavrsi kako treba da radi pozzzz![]()
hey ti!
pozdravi Pušina tu. ja sam krenuo i vratio se u Mostar 04.01. bilo je cool u Livnu : - )
admir jahic je napisao(la):HONEY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Sretno i nek se sve zavrsi kako treba da radi pozzzz![]()
hey ti!
ocu pozdravit cu ga hehehehe naleti opet za Livno pa cemo pit kavu al dodji sa golfom hehehe :lol::lol:
admir jahic je napisao(la):To ti je Livno frendu moras se prilagodit na sve vremenske uvjete aj bar smo kavu popili heheheheh
HONEY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):To ti je Livno frendu moras se prilagodit na sve vremenske uvjete aj bar smo kavu popili heheheheh
oh, navikao sam se ja brzo tu bio i naucio citav grad. nema gdje nisam bio. a sad mi fale oni mocni sendvici koje sam jeo u Forumu![]()
![]()
HONEY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):To ti je Livno frendu moras se prilagodit na sve vremenske uvjete aj bar smo kavu popili heheheheh
oh, navikao sam se ja brzo tu bio i naucio citav grad. nema gdje nisam bio. a sad mi fale oni mocni sendvici koje sam jeo u Forumu![]()
![]()
![]()
admir jahic je napisao(la):A kad si prihvaco tete to ne govoris soory na OT jeli tibore sve nevalja LIVNO :lol::lol::lol::lol:
tibor987 je napisao(la):oni nabijeni u malom kruhu ? joj covjece poslije nove godine jesam se nazdero ko konj...extra !![]()
Pike_gti je napisao(la):pa sad kad stavis 4 motion pogon nemoze te ni cortina d'ampezzo zaustaviti![]()
HONEY je napisao(la):tibor987 je napisao(la):oni nabijeni u malom kruhu ? joj covjece poslije nove godine jesam se nazdero ko konj...extra !![]()
moguce da mislimo na isto :icon_biggrin:
gore na spratu se je moglo naruciti. dolazili smo ja i Irma svaki dan doruckovat i vecerat tu![]()