Član
klima,centralna,servo,el.podizaci,xenon

postavicu,dok malo zima protutnji,dok se stave nove fele,obrva,trebam gepek uraditi,na pola tablicu zatvoriti,ima li ko prednje crvene opruge?GolFanatiCars je napisao(la):golf je u odlicnom stanjusve je u granicama normale i lijepog izgleda
postavi nove te slike da vidimo kakav je sad![]()
da ja sam ga prodavao ali sam odustao,ovo se ne prodaje,kupio juce prednje gewinde KW,u utorak stizu kozna sjedala orginal mk2,ubacicu i slike.pozzMeBeSad je napisao(la):pa cek sad jel se prodao ovaj golf il si ti vlasnik sto je prodavao ?
sve u svemu dobar golf
ne,ne,samo jos par sitnica i to je to :icon_smile:Bracogti78 je napisao(la):Golf ti je extra, i jedan mali prijedlog ; nemoj pretjerivati sa "napucavanjem" !![]()
Golf2gti16v je napisao(la):da ja sam ga prodavao ali sam odustao,ovo se ne prodaje,kupio juce prednje gewinde KW,u utorak stizu kozna sjedala orginal mk2,ubacicu i slike.pozzMeBeSad je napisao(la):pa cek sad jel se prodao ovaj golf il si ti vlasnik sto je prodavao ?
sve u svemu dobar golf
ne,ne,samo jos par sitnica i to je to :icon_smile:Bracogti78 je napisao(la):Golf ti je extra, i jedan mali prijedlog ; nemoj pretjerivati sa "napucavanjem" !![]()