Gewinde - Punto

Gewinde - Punto

Pozdrav raja ,

odlucio sam se uzeti gewinde za punta u skorije vrijeme , i nasao sam ih povoljno na ebay-u i na fk stranici. Sad mene zanimaju kako se ponasaju ove gewinde na sljedecim linkovima. Mislim da su cijene okej za moje auto , isto bi me izasli i fabricki amortizeri i opruge i onda sam skontao da je bolje uzeti ovo.

FK Gewinde

FK Gewinde ebay

TA Technix ebay

FK AK STREET ebay

EVO gewinde ebay

Ukoliko neko ima jos neki prijedlog nek proslijedi , lijep pozdrav :icon_smile:

Niko nista :icon_confused: :icon_confused: :icon_cry: :icon_cry: trebao sam kakvu golotinju u naslov staviti da vas privucem :D :D :D

Član
ove TA tehnix ce ti sasvim dovoljne biti, vozao sam auta i auta na njima i nigdje nisam poginuo :D
za normalne voznje i nase standarde ne treba nista bolje, ja bi ih ti preporucio.

evo od mene komentar, ja mislim da ne vrijedi ulagati u tako staro auto ,radije štekaj lovu da jednog dana kupiš auto kakvo želiš

Sarajlija071 je napisao(la):
evo od mene komentar, ja mislim da ne vrijedi ulagati u tako staro auto ,radije štekaj lovu da jednog dana kupiš auto kakvo želiš

2005. godiste staro ?

Ja sad mogu kupiti auto kakvo zelim , sto se tice para , ali nije mi to to. Nije sve u tome :) Lijep pozz

Suberu ma znas da ja ne divljam , zna se ponekad desiti ali eto , slabo je to. Ja vise volim low & slow cruisin' . Nego eto radi nekog svog gusta ocu da odradim.
Htio sam uzimati drugo auto pa sam odustao , sad za sad , puntic ostaje kod mene , pa kad vec ostaje onda da ga sredim po svom ukusu :cool:

Član
Sarajlija071 je napisao(la):

jest vala, ne znam ni sto si se registrovao na ovaj forum Duke... bolje da si otisao na http://www.nub.ba/ (Nacionalna i univerzitetska biblioteka BiH) pa citao neke pametne knjige :icon_rolleyes:

:D

ma uzimaj duke ove slobodno ;)

Ma dobro , svako ima svoje misljenje. Postujem to :)

Bice uskoro valjda , dok pohvatam ove svoje dijasporce da mi preuzmu to gore :D

BHT Ovisnik
ja sebi isto mislim uzeti TA,ne mislim ga bas u pod,cisto radi lezanja na cesti,cuo sam da su se dobro pokazale,KW je preskup,ali vrijedi,ove FK ne hvale

89.jpg

high_39.jpg

ne valja ovo jelde :D :D :D :D

ma Col3 ne mozes ti njega ni zakucati kod nas i da hoces, jedino ovaj sub3r sisa mrave :D :D :D

Član
Jel se na ovom puntu moze komplet front prebacit sa onog starijeg modela :icon_rolleyes:
blatobrani,hauba i karambolka :icon_question:

Dzeniii je napisao(la):
Jel se na ovom puntu moze komplet front prebacit sa onog starijeg modela :icon_rolleyes:
blatobrani,hauba i karambolka :icon_question:

Moze , a moze i obrnuto , cak mislim da je ovaj narancasti punto bio mk2a pa je nakon udesa prepravljen na mk2b , ali nisam 100% siguran.