Član
Svi fusere i deru...lopovija!!!!
Limpi je napisao(la):Kakvo postenje, sreca pa znam ovog koji je posten i covjek ce uvijek gledati da ti jeftinije prodjes, ako mozes, a ne gore kao u as autu, komplet most i sve mijenjaj... jos mi rece, taj most sa ugl. udarenih fabija, nikako ne moze biti "ispravniji" od mog trenutnog, ta neka jeste slupana naprijed, ali dio udarca je pretrpio i upilo komplet auto, pa dok se sve to skine i nastima ponovo, pitanje je i kako bi naleglo, vrlo moguce da se drugi belaji jave....
vozao danas, natovareno do kraja auto, da vidimo da nece gdje "izbacit" i sl.. jok, sve normalno... a ni spuru nisu radili kako treba u as autu, odem opet nek je popravljaju, nagib naprijed nisu ustimali... ma fusere gore pravo, odem da se nagovorim alicu, mamicu mu lopovsku :lol: :icon_mad:
I da, da ne otvaram temu...
Ko radi ispravljanje/ravnanje alu felgi, po mogucnosti sto blize Ze, imal negdje oko viteza? ili je najblize onaj u visokom, kod ona dva kafica se skrene gore, pa desno mislim, zaboravio kako se zove, a trebao bi mi i broj :icon_question:
Limpi je napisao(la):Ko radi ispravljanje/ravnanje alu felgi, po mogucnosti sto blize Ze, imal negdje oko viteza? ili je najblize onaj u visokom, kod ona dva kafica se skrene gore, pa desno mislim, zaboravio kako se zove, a trebao bi mi i broj :icon_question:
AldinShpura je napisao(la):usput,prodajemo DSP600 al sto dalje od Sa kantona haha...uzima se nova masina,a montiracica vec na putu za servis
ArminM je napisao(la):aldine da li bih ti mogao poslati sliku onog papira koji sam dobio nakon sto su mi odradili spuru, da mi pogledas da li je to ok:icon_confused:
ako si zainteresovan naravno
Limpi sorry na off-u![]()