ja u Deliciji bio kad si prolijeto...fino ide zasad, al nemoj ba onako...ovog ljeta se najvise udesa kroz Stupine desilo sto se tice pjesaka...zacas neki krene prelazit cestu...trizex je napisao(la):Finotona stvari se treba uradit, spakovat itd. pa je nisam ni htio puno stiskat, malo sam je kroz stupine pritisnuo jace :icon_twisted::icon_twisted:
ma vjerujem da znas...al onako kazem...nedo bog pjesaka udarit, to je najgore...a danas nedelja, bas ih je puno bilo...zato ja kazemtrizex je napisao(la):Znam kak je gore, zivio sam 9 i po god gorevolim onaj dio od 6tice do raskrsca jer je ravan i sirok
![]()
Schumi je napisao(la):Urla v6 aaa
Jel ti sad urla i dzep,kakva je potrosnja ?
trizex je napisao(la):Schumi je napisao(la):Urla v6 aaa
Jel ti sad urla i dzep,kakva je potrosnja ?
Ne znam stari, i vjeruj da me ne interesuje to pretjerano. Nije da se ima para na bacanje, al svaki ceif kosta, a ja sam navikao vozati 1.4 sepet koji trosi 12l normalne voznje, ovo barem ide cak i kad ga "normalno" vozis.
Ali ti mogu rec, a sad govorim opcenito, da sam razocaran kakvo je vrijeme doslo. Nije to do tebe, al apsolutno SVIMA prvo pitanje koje postave kad cuju koji je motor u pitanju je - a koliko to trosi? Jebiga, tuning svijet ispade da je spao samo na to cije ce manje trosit, a ne kako ce auto ici.....