Fiat 500 ´08 SNB tuninh

Fiat 500 ´08 SNB tuninh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo jedan Fico od mene ima c/p-a, brusha i rebrusha, jedino sto nisam zadovoljan kako su refke ispale. Da ne duljim evo rada......

stock;
chop;
i286549_Fiat50020081600x1200wallpaper06bysandy.jpg

high res;

Član
hauba cudna.lijevi far takodjer,prednja guma u zraku,prednji i zadnji rub lose rezani,refleksija na sajbi prenaglasena,i stvarno mu treba ovaj sank na zadnjem dijelu...greske nisu krupne,daju se popravit,fino radis,svidja mi se;);)

edoze je napisao(la):
hauba cudna.lijevi far takodjer,prednja guma u zraku,prednji i zadnji rub lose rezani,refleksija na sajbi prenaglasena,i stvarno mu treba ovaj sank na zadnjem dijelu...greske nisu krupne,daju se popravit,fino radis,svidja mi se;);)

:cool::cool:

da ne pisem i ja

Član
hvala na komentarima ma znam da ima dosta greskica al ett bilo mi dosadno pa popunjavo vrijeme hehe ;)

Član
dobro je mada bi trebalo još raditi da ova proširenja budu realnija vako nekako odudaraju, al uradićeš ti i bolje nemože se sve odjednom,samo polako :cool:

Član
e ako te ja popunim....nije lose, samo znas da ja ne volim ovakve radove al eto...naleti kad na msn, moram te pitat nesto u vezi caddy-a i da ti send novi wip...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.