Član
Ovako, juce mi je Saleo doguro BBS-ice od Pukija, al kad sam ih kreno montirat da vidim kako jel cuce, prvi problme, strce previse, et12, ok ajde dalje, krenu da zasarafim fele, jes vraga, prekratki brezoni, ne mogu matice ni za jedan krug okrenut.
Evo slike da bude jasnije:
By erol_brcak at 2011-04-22
Izbacene su bas mnogo
Eh sad, trebam savjet, posto su mi se fele stvarno uf svidjele, imam nekoliko solucija, trazim najbolju i trebam pomoc u odluci i ako ima ko neko dadatno rjesenje neka predlozi.
Prvo, duzi brezoni, ne znam ni gdje bi trazio ni koliko su love inace, sigurno da nisu jeftini, tako da to je nako losa opcija.
Drugo, sa unutrasnje strane gdje nalijeze fela na glavcinu da se skine mesa tek toliko da brezon provori da se matica moze prisarafit, time sam malo i smanjio ET, sto je dobra stvar, jer naprijed stvarno strce.
Trece, da razbusujem rupe da se matica moze ugurat unutar.
help
Evo slike da bude jasnije:

Izbacene su bas mnogo

Eh sad, trebam savjet, posto su mi se fele stvarno uf svidjele, imam nekoliko solucija, trazim najbolju i trebam pomoc u odluci i ako ima ko neko dadatno rjesenje neka predlozi.
Prvo, duzi brezoni, ne znam ni gdje bi trazio ni koliko su love inace, sigurno da nisu jeftini, tako da to je nako losa opcija.
Drugo, sa unutrasnje strane gdje nalijeze fela na glavcinu da se skine mesa tek toliko da brezon provori da se matica moze prisarafit, time sam malo i smanjio ET, sto je dobra stvar, jer naprijed stvarno strce.
Trece, da razbusujem rupe da se matica moze ugurat unutar.
help