Farovi ne rade bas kako bi trebali

Farovi ne rade bas kako bi trebali

Član
RS TURBO je napisao(la):
Previse je tu druze posla i zahebancije. Treba ti relej, kablovi, sa rucice pobuda, pa ukinuti pobudu da vis ne ide na tvoj originalni relej, onda dovesti plus sa akumulatora na taj drugi relej pa onda sa rucice dovesti pobudu na taj relej pa sa releja na sijalicu. Ali opet onda bi trebao gledati da stavis neporpusnu diodu na originalne kablove koji idu na sijalicu od dugog sviejtla tako da nebi sla plus nazad u tvoj relej originalni, a gdje naci tako jaku diodu koja ce drzati 55-60W da ne izgori itd.
Pusti to tako kako jeste i vozaj se, sta fali i tako :)

Najbolje rjesenje onda ovaj h7 iskoristiti kao daylight sa h7 smd diodama a blicanje ukinuti skroz.:icon_sad:

Član
Ni to ti nije losa ideja :) preko dana onda taman da stedis xenon da bezveze ne radi :cool: to ti i nije tesko odraditi :D

Član
cekaj ja nista ne kontam... sto ce na originalnim farovim i lece sa klapnom i dodatna h7 sijalica, valjda se fabricki i klapna dize i h7 pali... ???

Član
ubaci h7 smd i spoji na poziciju, ukini taj sadasnji dzek i to je to. i ja sam tako na Polu uradio nakon sto sam ubacio projektore, fino izgleda a nema tog blicanja kad se otvara klapna na leci;)
ja danju vozim tako, samo upalim poziciju i to je to,nikad me niko nije zezao od strane organa reda:D

Član
GOLF TZ je napisao(la):
cekaj ja nista ne kontam... sto ce na originalnim farovim i lece sa klapnom i dodatna h7 sijalica, valjda se fabricki i klapna dize i h7 pali... ???

Evo ja sam pogledao jos nekoliko klipova na youtube i na svakim isto. Izgleda da i fabricki se pale oba duga svjetla:icon_question: Onda necu nista ni dirati.:D

ArminM je napisao(la):
ubaci h7 smd i spoji na poziciju, ukini taj sadasnji dzek i to je to. i ja sam tako na Polu uradio nakon sto sam ubacio projektore, fino izgleda a nema tog blicanja kad se otvara klapna na leci;)
ja danju vozim tako, samo upalim poziciju i to je to,nikad me niko nije zezao od strane organa reda:D

Pa i ja cu tako najvjerovatnije nesto odraditi, ili ubaciti h15 od golfa 6;)

Franki je napisao(la):
A i dalje ne znam sta nije u dure sa ovim farovima sa videa :lol::lol:

:lol::lol::lol:
Izgleda druze da je sve uredu. My bad :D:D:D

Admini moze lock :cool: