Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu![]()
LudoA je napisao(la):Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu![]()
Sta ova recenica treba da znaci?
Prvo vrijedjas clanove da su govna, drugo kakve veze ima facebook sa stvarnim zivotom i upoznavanjem ljudi?
Schumi je napisao(la):LudoA je napisao(la):Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu![]()
Sta ova recenica treba da znaci?
Prvo vrijedjas clanove da su govna, drugo kakve veze ima facebook sa stvarnim zivotom i upoznavanjem ljudi?
Samim tim što sam rekao govna za ljude koji ne mogu... govori da se to odnosi na fb a nisam ničim uvrijedio članove...A evo i kakve veze ima sa stvarnim životom..Svaki dan srećem ljude i znam dosta ljudi koji nemaju muda prići djevojci pa onda preko neta se ohrabre..Sređuju slike u PS-u da dobro izgledaju,čak kradu druge slike itd itd..Čak se jednom neko predstavio kao ja i postavio moje slike,jel tebi to zdravo?To je način da se predstaviš u sasvim drugom,vještačkom svjetlu.I što je više puta dokazano da pedofili prave lažne profile sve mi govori!Sad je FB in,kul si ako imaš profil ali isfuraće i to.Ja lično nemam razloga da se regam,osim jedino da igram igrice možda.Imam prijatelje u stvarnom životu sa kojima redovno održavam kontakte i ne treba mi jedan FB za to,imam djevojku i ne treba mi FB da se upoznam sa nekom.Svaka čast ljudima koji koriste FB u prave svrhe ali takvih je malo.Nabijem ja sve furače na stojka.