addo je napisao(la):Oggy je napisao(la):dobro je sve nema shta,samo motor si trebao jaci..ovo je 750 kubika,18kW cini mi se...ja u svog ficu stavio od Yuge 45-ice, 33kw, golfov hladnjak naprijed stavio, letiii...125km/h ko od sale..
Motor je planiran kasnije ako se sta nadje! U planu je bio 1.3 turbo od Una pa ako se sta skonta kako da se ubaci, probace se taj! Pa cemo da vidimo!
Oggy je napisao(la):a jesi li ti iz visokog? Cini mi se da se mjesto zove Buci,ima ti lik nekih dijelova za una i alfu,zastavu,ja uzeo motor od njega od una,jeftino,on to proda u zeljezo...a ima i stranica,cini mi se da je www.nacionalna-klasa.com, sve ljubitelji fice,pa malo se informisi.
addo je napisao(la):Oggy je napisao(la):a jesi li ti iz visokog? Cini mi se da se mjesto zove Buci,ima ti lik nekih dijelova za una i alfu,zastavu,ja uzeo motor od njega od una,jeftino,on to proda u zeljezo...a ima i stranica,cini mi se da je www.nacionalna-klasa.com, sve ljubitelji fice,pa malo se informisi.
Jesam iz Visokog, upravo iz tog mjesta! A ne znam kod koga si uzimao dijelove! Ima ih par koji rade s tim! I ova je fica uzeta od jednog od njih! A ovu stranicu ti ne mogu otvoriti tako da ne znam o cemu je rijec!
Har3 je napisao(la):@tiburon - pa e'o izasao je sada novi cofi![]()