zdravko Član 06.10.2008 #61 crvenog VR-a sam vidio i cuo uzivo pre bolesno svaka cast Livnjaci respect
Souldefiler Član 06.10.2008 #63 znaci golf je u fulu svaka cast ovo ako je vr6 odere bembudo 2.5 koju hoces!!
A admir jahic Član 06.10.2008 #65 Nikola je napisao(la): Kec je mocan pravo Kliknite za proširenje... al nazalost razbijen al je sad jos bolji trebam uslikat da vidis OPC plava
Nikola je napisao(la): Kec je mocan pravo Kliknite za proširenje... al nazalost razbijen al je sad jos bolji trebam uslikat da vidis OPC plava
argon Član 06.10.2008 #66 dvica je perfekt samo da je bar manji bad look a ako se tebi svidja to je onda najbitnije al kec kec je plafon prva liga do jaja
dvica je perfekt samo da je bar manji bad look a ako se tebi svidja to je onda najbitnije al kec kec je plafon prva liga do jaja
A admir jahic Član 08.10.2008 #70 zdravko je napisao(la): stamje ovom VR-u crkla getriba ili......... Kliknite za proširenje... treba mjenjat jarane gotova
zdravko je napisao(la): stamje ovom VR-u crkla getriba ili......... Kliknite za proširenje... treba mjenjat jarane gotova
zdravko Član 08.10.2008 #72 admir jahic je napisao(la): zdravko je napisao(la): stamje ovom VR-u crkla getriba ili......... Kliknite za proširenje... treba mjenjat jarane gotova Kliknite za proširenje... ja sam slomijo 2 getribe u pola godine ZNAM KAKOMUJE:icon_rolleyes:
admir jahic je napisao(la): zdravko je napisao(la): stamje ovom VR-u crkla getriba ili......... Kliknite za proširenje... treba mjenjat jarane gotova Kliknite za proširenje... ja sam slomijo 2 getribe u pola godine ZNAM KAKOMUJE:icon_rolleyes:
Ruly Član 09.10.2008 #74 Dvica je mocna,malo je nasmjesiti napred da nije onoliko ozbiljna i to je to,ipak je to VR6 respect...
Dvica je mocna,malo je nasmjesiti napred da nije onoliko ozbiljna i to je to,ipak je to VR6 respect...
A admir jahic Član 10.10.2008 #75 evo slika keca novog sto su ga napravili samo je slaba slika malo al ispao je dobro