Eileen Lovett: Vozi Fordove od 1929. godine

Eileen Lovett: Vozi Fordove od 1929. godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
EILEEN Lovett iz okruga Galway u Irskoj kupuje automobile na istom mjestu, Higgins Motorparku, još od 1929.godine. Prije nekoliko dana, ususret 99. rođendanu, kupila je svoj 23. automobil.

Priča ne bi bila toliko zanimljiva da ova Irkinja nije posljednjih šest desetljeća bila vjerna isključivo jednoj marki, i k tome još Fordu. Živahna starica vozi od 1929. godine, a do sada je promijenila 22 Forda. Mrs. Lovett je počela voziti u dobi od 12 godine u svojem rodnom gradu Clifdenu u kojem je njezina obitelj imala pekarnicu - Lydon’s.

Prvo vozačko iskustvo stekla je legendarnom Fordu, Modelu T. U dobi od 17 godina, 1929 godine, kupila je svoj prvi Ford, Ford 14.9 model za 198 GBP. Posljednji u nizu bio je Focus kojeg je poklonila kćerki.

Recimo kako čak i u dobi od 98 godina, Eileen zna napamet sve svoje Fordove koje je imala tijekom vozačke karijere uključujući i registarske oznake.
 
Legend
sub3r je napisao(la):
99-ta godina, i jos se nije opametila :D

Nije to, nego nezna zena gdje je Bosna, nikad nije ni cula za Bosnu, inace garant bi 99 godina vozila golfa ... Upsss, nije tad postojao golf ma dobro vozila bi 40 godina :) LOl hhahah
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top