potvrdni ti ne trebaGTI 16V je napisao(la):Meni nikako da stigne onaj potvrdni kod na mail..evo vec 2 puta ga saljem i ne moze
LSD je napisao(la):potvrdni ti ne trebaGTI 16V je napisao(la):Meni nikako da stigne onaj potvrdni kod na mail..evo vec 2 puta ga saljem i ne moze
GTI 16V je napisao(la):Meni nikako da stigne onaj potvrdni kod na mail..evo vec 2 puta ga saljem i ne moze
GTI 16V je napisao(la):LSD je napisao(la):potvrdni ti ne trebaGTI 16V je napisao(la):Meni nikako da stigne onaj potvrdni kod na mail..evo vec 2 puta ga saljem i ne moze
Pa kako ne treba ,kad hocu da postavim novi thread ne mogu,jer mi treba potvrdni kod
LSD je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):LSD je napisao(la):potvrdni ti ne trebaGTI 16V je napisao(la):Meni nikako da stigne onaj potvrdni kod na mail..evo vec 2 puta ga saljem i ne moze
Pa kako ne treba ,kad hocu da postavim novi thread ne mogu,jer mi treba potvrdni kod
meni nije trazio nish,opet,ne znam!
Hajd sad cu opet pokusati
Fele je napisao(la):Mozda je u junk, al uletimo svremena na vrijeme i odobrimo, samo strpljenja![]()