Dizne golf 4 TDI PD 74 KW

Dizne golf 4 TDI PD 74 KW

Član
Potrebne su mi dizne za golf 4 TDI PD motor sa ovom oznakom na dizni 038 130 073 J ili sa zamjenskom 038 130 073 AJ pa ako neko ima nek mi se javi u privatne poruke pa da se dogovorimo oko cijene...i molim vas samo 1000 % ispravne dizne jer su mi ove dosle glave...hvala unaprijed

Član
zasto kupovati dizne polovne? Uradi reparaciju dizni po meni bolje, ovako ces uzeti polovne mozda ti budu odg neko vrijeme i onda opet zakuje ?

Član
Prvi put cujem za "popucale" dizne... Imas li kakvu sliku tih svojih dizni? Ja sam vise puta nosio na reparaciju ovdje u Visoko u Bosch servis, lafo godina garancije i sve do jedne dizne sam morao opet zamijeniti polovnim, nakon 20ak do mjesec dana, garanciju nisu uvazili.
tako da, trazi polovne ispravne i stavi nove gumice, nasteluj ih fino i gas. Ja sam neki dan uzimao kod Sefera u Kiseljaku tako da obrati se njemu, ostalo ih jos koliko hoces.

Član
Prvi put cujem za "popucale" dizne... Imas li kakvu sliku tih svojih dizni? Ja sam vise puta nosio na reparaciju ovdje u Visoko u Bosch servis, lafo godina garancije i sve do jedne dizne sam morao opet zamijeniti polovnim, nakon 20ak do mjesec dana, garanciju nisu uvazili.
tako da, trazi polovne ispravne i stavi nove gumice, nasteluj ih fino i gas. Ja sam neki dan uzimao kod Sefera u Kiseljaku tako da obrati se njemu, ostalo ih jos koliko hoces.
Ma drug odvojio se gore onaj dio kod opruge, puk'o kako kaze majstor sesir onaj na vrhu dizne i sve u ***** otislo, cak mi je i napravilo male zareze na par mjesta u bloku ali nisu strasni i ne uticu na voznju...pa ja, zato su mi i oni rekli da je bolje da uzmem polovne nego da ove prepravljam i zajebavam se oko toga...nezz gdje su mi dizne da slikam, msm da su kod majstora jos...ponovo molim ako ko zna da mi nabavi ili da zna ko ima nek se javi...a ti mi drug ako mozes posalji broj tog iz Kiseljaka

Super Moderator
Pa drug pik.ba i opleti. Reko ti je za sefer, odes na google.com i fino ukucas autootpad sefer i ima broj