edoze je napisao(la):kazu da iz auspuha smrdi na pomfrit i na ustipke
tak sam cuo,gledao na tv emisiju o bio dizelu nesto bilo
sasad je napisao(la):edoze je napisao(la):kazu da iz auspuha smrdi na pomfrit i na ustipke
tak sam cuo,gledao na tv emisiju o bio dizelu nesto bilo
)))) cuJ smrdi...hihihi...idem sutra da tocim bio dizel...hehehe...samo da me zelja mine...stara se ubezobrazila, nikako ustipke da napravi...
Oggy je napisao(la):Kod mene tetak vozi u austriji kamion i tamo mora sipati bio dizel, a po potrebi gdje nema bio dizela naspe obicni dizel i nema problema, kaze da jedino ima slabiju vucu kada naspe bio dizel al mora tako.. uglavnom, smijes nasut bio dizel i vozit se ko coek!
sasad je napisao(la):Oggy je napisao(la):Kod mene tetak vozi u austriji kamion i tamo mora sipati bio dizel, a po potrebi gdje nema bio dizela naspe obicni dizel i nema problema, kaze da jedino ima slabiju vucu kada naspe bio dizel al mora tako.. uglavnom, smijes nasut bio dizel i vozit se ko coek!
euro dizel 2.39km
bio dizel 1.49km
o tome ti pricam...probat cu sutra...pa kako mi bude
edoze je napisao(la):sasad je napisao(la):Oggy je napisao(la):Kod mene tetak vozi u austriji kamion i tamo mora sipati bio dizel, a po potrebi gdje nema bio dizela naspe obicni dizel i nema problema, kaze da jedino ima slabiju vucu kada naspe bio dizel al mora tako.. uglavnom, smijes nasut bio dizel i vozit se ko coek!
euro dizel 2.39km
bio dizel 1.49km
o tome ti pricam...probat cu sutra...pa kako mi bude
gdje to ima,na cijim pumpama?idem sutra do cepa natankat:lol:
Oggy je napisao(la):jos malo pa ce se moci bio-dizel kupiti u flasama, prodavace ga ljudi pored puta, ono domace vino,domaci med pa i domaci bio dizel...