Dimenzije r32 karambolke????

Dimenzije r32 karambolke????

Mozda ce nekome izgledati glupo, ali ako neko moze naci dimenzije fabricke r32 prednje karambolke za golfa 4,, bio bi zahvalan ;)
interesuje me zato sto imam rezervnu karambolku od mk4 kojoj je uklonjena lajsna,
znaci gornji dio jhe fakticki isti kao na r32,, a posto imam plastike, fiber set i sve ostalo potrebno za diy repliku r32,, zanimam se da to preko zime uradim,,

sta znam, nadam se da negdje imaju, mi vagenovci smo
posebna grana psihijatrije :lol:

mozda se moze i preko slike odrediti priblizna velicina,
duzina karambole na slici,, duzina sirina otvora za zrak,,
pa x = r32 :D

Uploaded with ImageShack.us

:lol: to i kad bi se radilo, nema variojante da se uradi a da se ta karambola ne zalijepi vlaknima, ne ogrebe i sl,
a svakako je prijedlog zelen :D
zezam se,, nesta cemo skontati,, nema niko kalup od ovioh strasnih plasticara da izlije, sve neke cunerske karambolke,,
ko da ih je ekrem jevric dizajnirao :lol:

Član
Kako nema sanse omotaj branik u kesu od smeca i lijepo zaljepi trakom i nece na njemu nista ostat. Kasnije ga obrusi i doradi i et :D

Član
predjes njegov sa onom folijom za pakiranje, i naneses jedan sloj poliestera stavis dosta učvršćivača i dok popijete kafu to se osusilo i imas oblik a tu je i fen da pripomogne :)

kad bi je skino mogo bi unutrasnju stranu pur pjenom ispunit pa napravit kalup, al to je opet vise posla

Length : 164cm

Depth : 60cm (front of bumper to edge at wheel arch)

Height : 46cm

A ove otvore , hmmm izmjeris farove vidis da su otprilike velicine ko farovi , a ovaj srednji otvor cca 5cm siri od tablice na obje strane :D

Član
izmjerio bi ti ja al nije to to,dodji pa izmjeri sebi sam, srs tec sto pravi karambolke su skoro pa identicne r32 :) a jako su kvalitetne i skupe...
kod mene je oem naravno :)

hvala drug na pomoci, postujem,, :cool:
nasao sam originalnu r32 karambolku, takoda pregovaram za nju,,
nema od fiberglasa ni kopija hljeba, pozz

to je to, mislim da bolje za cvrku nema,, manje vise sem spustanja i karambole sve je tu ;)

Uploaded with ImageShack.us