Član
Eh evo mene opet,4 golf po redu 
Kec je otisao a uzeo sam golfa 2
84god,2 vrata,1.6 benzinac,250.000 na satu,golf je u nevjerovatno dobrom stanju sto se tice podova,pragova,solja amortizera i sl. Zdrav 100%
Evo par slikica kakav je kupljen:
Inace golf je kupljen da bi se radio za Street Race-a,necu ici previse ekstremno,zelim zadrzati mogucnost da ga mogu voziti kada mi je cejf i po gradu. Malo cu usput raditi i na izgledu,akcenat je na old school uglavnom!
Ugradjeni su plinski kratki amortizeri sa kratkim oprugama,cucnuo je bas taman za moj ukus
felge sam ostavio BBS RM sa keca
Kupio sam i sjedista iz golfa 3 GTI,treba ih malo ocistiti
Izmedju ostalog na autu su nove kocnice,kugle,krajnice,svjecice,hladnjak od dizela i ventilator.
Auto se dovodi u 100% ispravno mehanicko stanje dok ne stignu tablice.
Sada sam u potrazi za ABF motorom iz golfa 3 GTI 2.0 16v sa 150KS
pa eto ako neko cuje da negdje ima neka javi.
Kec je otisao a uzeo sam golfa 2
84god,2 vrata,1.6 benzinac,250.000 na satu,golf je u nevjerovatno dobrom stanju sto se tice podova,pragova,solja amortizera i sl. Zdrav 100%
Evo par slikica kakav je kupljen:

Inace golf je kupljen da bi se radio za Street Race-a,necu ici previse ekstremno,zelim zadrzati mogucnost da ga mogu voziti kada mi je cejf i po gradu. Malo cu usput raditi i na izgledu,akcenat je na old school uglavnom!
Ugradjeni su plinski kratki amortizeri sa kratkim oprugama,cucnuo je bas taman za moj ukus
felge sam ostavio BBS RM sa keca
Kupio sam i sjedista iz golfa 3 GTI,treba ih malo ocistiti
Izmedju ostalog na autu su nove kocnice,kugle,krajnice,svjecice,hladnjak od dizela i ventilator.
Auto se dovodi u 100% ispravno mehanicko stanje dok ne stignu tablice.

Sada sam u potrazi za ABF motorom iz golfa 3 GTI 2.0 16v sa 150KS
pa eto ako neko cuje da negdje ima neka javi.