Danski Saobracajac Napisao Kazne Vredne 4 5 Miliona Evra

Danski Saobracajac Napisao Kazne Vredne 4 5 Miliona Evra

Član
mokeBass je napisao(la):
vidi zela, kakva god da je nasa je, nema nam bolje, vidi problem je u tome sto svi kazu vidi lose je, i sta ucinimo nista, kad mogu ostali mogu i ja, podji mo svi od sebe, doprinesi nesto drzavi, jbg radi svoj posao kako treba, zavrsi neku skolu, uglavnom kontas sta hocu da ti kazem, samo kroz posten rad i trud svih nas, moze biti nam bolje, da su svi kao ovaj danac vjeruj bilo bi nam bolje.. uglavnom svako ima svoje misljenje... ja respektujem svacije;)

I ja sam tako govorio dok sam bio student. Sada kada mi ova država pije krv na svakom koraku a ne daje ništa zauzvrat sam okrenuo ploču;)

Nemam volje da dublje razrađujem priču. Samo ću reći da ima mnogo gorih stvari od davanja sitne love policajcu sa minimalcem i prekoračenja brzine.

Evo jedan clip koji govori koliko su u biti ovakve metode kažnjavanja uspješne u poboljšanju sigurnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=ADj_lnKVRhE

Član
Ne mogu nikako pronaći Top Gear clip gdje prikazuju bakicu koja je prekoračila ograničenje brzine za 5 Mph i radar je slika. Iza nje prolazi Osama Bin Laden sa autom punim raketa, no vozi po ograničenju i slobodno prolazi da odradi sljedeći masakar:lol::lol::lol:

Koji debili:D