daljinsko zakljucavanje bug

daljinsko zakljucavanje bug

Član
nisam znao gdje da stavim temu pa nadam se da ovde nece smetati...
radi se o dobro poznatom daljinskom zakljucavanju made in china... :)
problem je sledeci:
auto se zakljuca samo od sebe (nekad u toku voznje,nekad kada stoji) i onda blokira (otkljucam daljinskim on sam se odmah zakljuca - moram na brzinu otvoriti vrata u medjuvremenu) i tako sat vremena i kasnije opet radi normalno,mogu izvaditi osigurac pa ga restartovati i onda opet radi normalno... :) ali to bas i nije normalno :)
da li je imao ko slican problem ?
sve je uredno spojeno,po semi,znaci dva motorica dirket na modul od danjinskog,nema centralne...

Član
pogledaj gdje si stavio kutijcu od cantralne ako ti ne ja nekom mjestu gdje se može ugrijati tokom vožnje to ti je problem ali prebaciš je negdje drugdje i rješeno!!!

Član
a najbolje mi je promjenit auto... :D
modul je vise osiguraca,pogledam jel se grije kad se sledeci put sam zakljuca... ;)

Član
a drzi vodu ovo sa temperaturom,kad ukljucim grijanje sad zimi se desava cesce...praticu to malo ako bude do toga lako premjestim modul...
china shit rules... :)

Član
nije ni to problem,a bogte pa sa tih sranja uvjek nesto otpadne...kontam da mozda ugradim nekakv kuler pa da se pali na kontakt,vidjecu da li stvarno zajebava kad je veca temperatura...

Član
uzecu fen kad imadnem vremena i probat malo zagrijat modul da vidim ocel poludit,onda znam jel to 100% pa rijesim... ;)