Član
Ovako krajem ljeta bi išao na dizanje snage na golfu 5, dok je bio na 15' išao je fino sad na 17 mi je postao kilo
ali nebitno....
Motor i mjenjač su extra na stanju tek 60km, da ga ne falim ne prodajem ga ali u sper je stanju
Šta očekujem od povećanja snage, auto vozim svaki dan u prosjeku cca 20-30km, rijetko nekad bacim veće kilometraže, autoput rijetko vidim i na karti a kamoli u vožnji....
znači rijetko kad preko 120kmh znači netreba mi povećanje top spida već za ove dnevne vožnje preticanja....
Eh sad opcija je SM, ima ovaj optimum (+32ks) i power (+43ks), Da li treba šta raditi oko usisa i auspuha. K&n filter bi stavio sigurno ali interesuju me i ostala skuplja rešenja tipa bmc cda filtera ili nekog drugog usisa i auspuha....
Sve ostale modifikacije nebi radio znači zadržao bi se na ovom gore...
Povećao bi do te granice da ne naškodim autu turbini i ostalim dijelovima...
Motor i mjenjač su extra na stanju tek 60km, da ga ne falim ne prodajem ga ali u sper je stanju
Šta očekujem od povećanja snage, auto vozim svaki dan u prosjeku cca 20-30km, rijetko nekad bacim veće kilometraže, autoput rijetko vidim i na karti a kamoli u vožnji....
Eh sad opcija je SM, ima ovaj optimum (+32ks) i power (+43ks), Da li treba šta raditi oko usisa i auspuha. K&n filter bi stavio sigurno ali interesuju me i ostala skuplja rešenja tipa bmc cda filtera ili nekog drugog usisa i auspuha....
Sve ostale modifikacije nebi radio znači zadržao bi se na ovom gore...
Povećao bi do te granice da ne naškodim autu turbini i ostalim dijelovima...