.nOKe je napisao(la):odlicno si je sacuvao, jesi razmisljao o tome da ofarbas ovaj unutrasnji dio felge u crno i izvuces crveni lip po ovom falcu (rubu) ?
lijepa honda al ipak je 91' jer su se do tad radile,onda su krenule crx el solpdarijo je napisao(la):Dakle,
CRX 1.6 16v DOHC, nekad bio D16A8 od 125 KS, sada D16A9 od 133KS, (ona bez katalizatora) iz '93 god. koji me kostao trecinu auta, al isplatilo se!!
Motor je stock, tako ce i ostati! Spustena, nesto malo izduv, KN filter, zadnji lonac Suzuki GSX-R 1100
P.S. ovih dana je na stock oprugama i zimskim gumama - jbg, zima :icon_crypa da je ne slikam takvu evo slike od prije mjesec-dva-tri...
NITRO je napisao(la):lijepa honda al ipak je 91' jer su se do tad radile,onda su krenule crx el solpdarijo je napisao(la):Dakle,
CRX 1.6 16v DOHC, nekad bio D16A8 od 125 KS, sada D16A9 od 133KS, (ona bez katalizatora) iz '93 god. koji me kostao trecinu auta, al isplatilo se!!
Motor je stock, tako ce i ostati! Spustena, nesto malo izduv, KN filter, zadnji lonac Suzuki GSX-R 1100
P.S. ovih dana je na stock oprugama i zimskim gumama - jbg, zima :icon_crypa da je ne slikam takvu evo slike od prije mjesec-dva-tri...
))
pdarijo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):odlicno si je sacuvao, jesi razmisljao o tome da ofarbas ovaj unutrasnji dio felge u crno i izvuces crveni lip po ovom falcu (rubu) ?
Iskreno i nisam, misliš da bi joj stajalo?
Razmišljao sam o drugim felugama, neke sa gustim 'kracima' ili sl. ali ako 'uganjam' nekog sponzora pošto nisam baš sa lovom ovih dana :icon_rolleyes:
tibor987 je napisao(la):pdarijo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):odlicno si je sacuvao, jesi razmisljao o tome da ofarbas ovaj unutrasnji dio felge u crno i izvuces crveni lip po ovom falcu (rubu) ?
Iskreno i nisam, misliš da bi joj stajalo?
Razmišljao sam o drugim felugama, neke sa gustim 'kracima' ili sl. ali ako 'uganjam' nekog sponzora pošto nisam baš sa lovom ovih dana :icon_rolleyes:
Moj drug, pogledaj mi potpisa i telefonski racun, a jel vidis slucajno naljepnicu na autu :icon_confused: niko ti pare danas ne da moj drug, osim ako si bas sretnik, ili imas stelu preko poznanstva a i onda je mukotrpno do yaya
pdarijo je napisao(la):Trozic je napisao(la):odlična
imal video kako zvuči sa tim auspuhom![]()
napravicemo!![]()