Corrado g60

Corrado g60

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo moje nove vozilice u pitanju je corrado bivsi g60 89 god od opreme posjeduje sl:
el .stakla,el.šiber,el.retrovizori motor je trenutno 1,8 carb al poceo sam juce sa projektom vadi se motor sva unutrasnjost jer ce se auto pripremati za farbanje,motor ce ici u njega 2,0 8v od golfa 3!!evo i par slika al bice jos slika u toku projekta!!!!
sdc4l57sx

nvqmxqygf

fhfhfh.jpg
corrado87 je napisao(la):
Evo moje nove vozilice u pitanju je corrado bivsi g60 89 god od opreme posjeduje sl:
el .stakla,el.šiber,el.retrovizori motor je trenutno 1,8 carb al poceo sam juce sa projektom vadi se motor sva unutrasnjost jer ce se auto pripremati za farbanje,motor ce ici u njega 2,0 8v od golfa 3!!evo i par slika al bice jos slika u toku projekta!!!!
sdc4l57sx

nvqmxqygf

zzz.jpg

imao sam i ja Corrada sa tim motorom i bio je solidan a sa 2.0 115ks ce bit tamam...

vidio sam negdje da trazis brave, pasu ti od Passata 35i ili trice, sto se tice trapova sve je isto kao i u Passata

Član
Ne pašu mu od pasata, moze ih staviti ali onaj pipak ima dizi vrat i ner moze da otvori, ja sam sebi to morao prepraviti i eno rade 2 god!

stavicu brave od passta ako nenadjem orginalne pa ih prepravit!!!!sa projektom necu da zurim jer planiram da se ljudski odradi!!!!znaci polako i opusteno motor sam danas naso par komada pa dok skontam koji mi je najpovoljniji!!!
uglavnom bice slika!!!:cool:

street racerr je napisao(la):
Vidio sam na piku ovog, sretno u nastavku projekta, imace se sta radit :cool:

Hvala!a da bio je na piku,imace se sta radit al iu tome i jest poenta ;) samo nek se nesto radi!

evo jos koja slikica!!a danas pocelo skidanje prednje djela auta!!
DSC00134.jpg

DSC00147.jpg

ovo bi trebalo u projekte prebacit,da bude preglednije ;)

nek si ga spasio,neko ga je pravo zapustio,puno srece u radovima :123:

samo radi, ja da sam imo drugo auto ne bi svog ni prodavo, zao mi ga koristit za posla...

vidim kod tebe je obicni 1.8 55kw ako se ne varam, u mene je bio polu ajnspric 66kw i fino je iso al slabo je to za Corrada :lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.