bojan.lsd je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Aaaaaa dobar dobar sad, jeli taj korado bio na Ilidzi, posto sam ga ja htjeo kupiti i probavo sam ga ali je bio rastiman sav i trap i G punjac je zujo i koliko se sjecam zadnja lijeva obrva je bila ostecena i malo je bio nazad kod tablice kucnut gdje znak stoji, vozacevo sjediste je bilo poderano i da zadnje gume su bile poderane od obrva!Svaka cast sad je lutka, mozda samo stavi bad look ja sam kupio originalni FK u Hrasnom i mozda da mrezice ofarbas u crno!Pozz
Dato je taj auto. Ali sad mu je zamjenjeno. Cak je i G lader stavljen drugi
TaBa je napisao(la):Sjecam se auta,uuuuu bio je boca, nekad je stajao dugo dugo blizu muzicke skole u Sarajevu, sjedista su mu mislim izvadena, a bila je koža+platno org, falcerice, ma nov, procesor mu nije bio ok, nije mogao upaliti.
Nakon toga dosao je u moje naselje, kod poznanika Sabe koji mu je j...a majku, ugl. drago mi je sto je dosao u prave ruke.
Sretno!!!
p.s. Fabrika+Gewindaš+Joti = SAVRŠENSTVO
kaseljxxx je napisao(la):extra odrađeno, ali ipak mi je s orginalnim branicima ljepsi... sve za 5
bojan.lsd je napisao(la):kaseljxxx je napisao(la):extra odrađeno, ali ipak mi je s orginalnim branicima ljepsi... sve za 5
Dobicu vise komplekse zbog branika
Salim se, svako ima neki svoj ukus. Ja kad sam uzimao auto ovakav koncept sam imao u glavi. Prije svega, zelio sam da imam Corrada malo drugacijeg od drugih. A sad, 100 ljudi 100 cudi. Svako ima svoje. Ne bi ni valjalo da smo svi isti
U stvari, vise mi se svidja ona izreka 100 zena 200 sisa
Da vise ne tusim, hvala
Cujemo se
bojan.lsd je napisao(la):kaseljxxx je napisao(la):extra odrađeno, ali ipak mi je s orginalnim branicima ljepsi... sve za 5
Dobicu vise komplekse zbog branika
Salim se, svako ima neki svoj ukus. Ja kad sam uzimao auto ovakav koncept sam imao u glavi. Prije svega, zelio sam da imam Corrada malo drugacijeg od drugih. A sad, 100 ljudi 100 cudi. Svako ima svoje. Ne bi ni valjalo da smo svi isti
U stvari, vise mi se svidja ona izreka 100 zena 200 sisa
Da vise ne tusim, hvala
Cujemo se