Deyo je napisao(la):hoćeš da ti poklonim za 1000kmcole, to su punktovi, gdje su bili, ne mora da znači ništa. folije sam imao, bile su 20$, ali nemam više a ni odakle ih nabaviti (takve).
CoL3 je napisao(la):hvalaaevo uradio sve,skinuo sam kao csv, hoce li se izbrisati BiH ako ovo stavim i za HR ?
Deyo je napisao(la):Interceptor što se tiče jammera, cijena je oko 750KM + ugradnja... a nije antiradar, već radar detektor, to ti nema nikakve svrhe sad, jer čim ti zapišti ti si uhvaćen, laserski snop je uzak, i može naciljati samo tebe... prije je funkcionisalo sa starim radarima koji su raspršavali radio talase, i onda ti pišti iako u nekog drugog puca itd (kao kad prođeš pored benzinske pumpe). Nemoj džaba bacati pare u to
Ako ti pronađu ovaj jammer, biće ti veselo![]()
Ima koristi ako ne zvjerlas stalno okolo po znakovima i tablama, a na nekim mjestima su te table tako fino postavljene i napravljene male da se i ne videpeugeot206 je napisao(la):Svi stacionarni radari (bar vecina njih) su obiljezeni na cesti, tablama "RADARSKA KONTROLA", pa ne vidim svrhu GPS poi-a. A vecina mobilnih radara budu bilo gdje, cesto bez ikakve najave i oznake, pa ti opet GPS ne vrijedi tu nista.
trizex je napisao(la):Oznacene su neke cesce policijske "loge" koliko sam ja razumioa to je vec nesto kada ides nepoznatim putem
![]()
Ma problem je sto se pistolj pali tek kad si pred njima na nisanu,prije toga ne salje nikakve talase tako da ga nemozes nikako detektirati.Deyo je napisao(la):Sve su to elektromagnetni talasi, samo su snopovi uži i precizniji i zato ih ne možeš uhvatiti sa strane.
![]()
@trizex, moram i ja nešto zaraditi![]()
GTI FAN je napisao(la):Ma problem je sto se pistolj pali tek kad si pred njima na nisanu,prije toga ne salje nikakve talase tako da ga nemozes nikako detektirati.Deyo je napisao(la):Sve su to elektromagnetni talasi, samo su snopovi uži i precizniji i zato ih ne možeš uhvatiti sa strane.
![]()
BaXRS4 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma problem je sto se pistolj pali tek kad si pred njima na nisanu,prije toga ne salje nikakve talase tako da ga nemozes nikako detektirati.Deyo je napisao(la):Sve su to elektromagnetni talasi, samo su snopovi uži i precizniji i zato ih ne možeš uhvatiti sa strane.
![]()
Objasni ti Deyi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: