Nemrin je napisao(la):ponovo...
http://www.bhtuning.com/showthread.php?mode=linear&tid=29543&pid=514302
anes golf je napisao(la):ma ovo je jednostavno za napraviti samo uzeti crijeva od zraka 1 ventil , motor brisaca i rezevni tocak i dobijes to hehehe, sve fino ujedinis na sprice za sajbu i dobijes taj sistem. malo po netu cackaj i naces semu..:icon_smile:![]()
drug nemam ja vremena u poslu sam do glave. imao sam negdje crtez pa cu postaviti pa pogledajteKingP je napisao(la):anes golf je napisao(la):ma ovo je jednostavno za napraviti samo uzeti crijeva od zraka 1 ventil , motor brisaca i rezevni tocak i dobijes to hehehe, sve fino ujedinis na sprice za sajbu i dobijes taj sistem. malo po netu cackaj i naces semu..:icon_smile:![]()
Koliko bi mi uzeo da mi sastavis ovo?
pozz
anes golf je napisao(la):drug nemam ja vremena u poslu sam do glave. imao sam negdje crtez pa cu postaviti pa pogledajteKingP je napisao(la):anes golf je napisao(la):ma ovo je jednostavno za napraviti samo uzeti crijeva od zraka 1 ventil , motor brisaca i rezevni tocak i dobijes to hehehe, sve fino ujedinis na sprice za sajbu i dobijes taj sistem. malo po netu cackaj i naces semu..:icon_smile:![]()
Koliko bi mi uzeo da mi sastavis ovo?
pozz![]()