Da dignem prasinu sa ove svoje teme.. vise puta odgadjao da pocnem updateovati garazu sve zbog ljenosti ali uspio sam nekako
Uradjeno dosta stvari na autu , milion nekih sitnica i kombinacija ali u kratko
Stavljeni xenoni 6k
Ofarbane sve lajsne i karambolke u boju auta
Retrovizori bili presvuceni u Carbon ali sada su u Black piano
Unutrasnjost presvucena Carbonom( srednji dio instrumentalke ,lajsne , ventilacijski otvori..)
Promjenjeno osvjetljenje na Satu iz dosadne narandzaste u LED bijelu , i sredisnji sat iz narandzaste u plavo bijelu, U plafonsku rasvjetu ubaceno 4x plocice smd dioda .
Od muzike tu je bio Sony 1300w i pojacalo Hifonics NX400 , kablovi Renegrade 20mm2 ( trenutno ostao woofer)
U medjuvremenu kupljene celicne 14" aa svoje alu 14 prodao.
Tada je stiglo nesto dugo ocekivano OZ supeturismo 16" sa gumama 195/45 na 7 /2 jota
Uradjene stopke da radi zadnja pozicija i u maglenjacima zadnjim
i jos dosta stvari je uradjeno ali trenutno mi ne pada dosta toga na pamet ali bice slike i novi update ubrzo..
Planirano ..krovni spojler od Sporta , Jap style lonac, Opruge -35/40 , ovih dana farbam steke u boju ,Kozni volan al fabricki necu da preslvacim svoj..
nabavljeni alu distanceri od 2 cm za zadnje felge ali sam trenutno u potraznji dugih sarafa
Ukratko to bi bilo to vremenom ce dolaziti neke nove ideje i kombinacije :icon_biggrin:
slijedi par slika pa prosudite ..ocekujem pohvale ali i kritike :icon_win
Jedna od prije mjesec
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
trenutno stanje sa venom show'a
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us