Član
pioneer_09 je napisao(la):vidio neki dan Got2b u lukavcuispred mupa prodje a ja stojim na trotoaru
hehe
![]()
E jbg sto nisi se bacio pod auto da stanem jbg....a tu sam ja uvjek u krug se vrtim
kad opet budes tu javni ..pa da odemo dje na pice

pioneer_09 je napisao(la):vidio neki dan Got2b u lukavcuispred mupa prodje a ja stojim na trotoaru
hehe
![]()
Got2b je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):vidio neki dan Got2b u lukavcuispred mupa prodje a ja stojim na trotoaru
hehe
![]()
E jbg sto nisi se bacio pod auto da stanem jbg....a tu sam ja uvjek u krug se vrtim![]()
![]()
kad opet budes tu javni ..pa da odemo dje na pice![]()
hehe
i danas Deyu vidio![]()
aaa faYa gdje su slike R8... hehe
i vidio jucer samiRX-8 na sjenjaku prodje pored mene![]()
RCat je napisao(la):bit ce rx8 kad samir kupi xD
bulex je napisao(la):vidio nodiasha... s njegovim strasnim bimeromvise puta danas
i valja mi jos koji put.. danas...
![]()
Ervix_focus je napisao(la):Vidio danas Nenada sa puntacem u ugljeviku, ja blicam, sviram lika nista:lol:
Nexus je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Vidio danas Nenada sa puntacem u ugljeviku, ja blicam, sviram lika nista:lol:
mozda si se zaebo![]()
Ervix_focus je napisao(la):Nexus je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Vidio danas Nenada sa puntacem u ugljeviku, ja blicam, sviram lika nista:lol:
mozda si se zaebo![]()
Neznam, vidjoh ja lik 2 metra djozle nabio i famili je tu pa ce mo cekat da se javi:icon_biggrin:
Ervix_focus je napisao(la):Vidio danas Nenada sa puntacem u ugljeviku, ja blicam, sviram lika nista:lol: