Član
VR6Boki je napisao(la):Nisam ja govorio za Quattro, nego S-line ovjes :icon_biggrin:
I kakva Bradina? Ti hoces da dokazes da auto ne understeera i hoces na Bradinu gdje imas fore da proklizes 10 metara preko njuske? Plus tamo imaju 3 ozbiljne krivine, sve ostalo se vozi sa 150+ km/h. Bradina i ovjes nemaju veze sa vezom, tamo je sve u snazi motora.
Nadji put sa pravim krivinama, ima oko Sa ovih cesta gdje se voze brdske trke pa idemo gore i ti mi pobjegni. Moze i ovaj put za Trebevic, Vraca pa lijevo, to nam je 5 min od grada, jako je uzak i pun neravnina, idealno da vidis kako ti je taj ovjes los. Ne da idem do Bradine zbog toga. Ili ako ces se pravo ganjati i smijes, idemo na stazu. Ako smijes, ja cu se kladit u 500 KM sa tobom - pola tog iznosa ce pokriti troskove staze, onom ko bude brzi.
Mada znajuc tebe, sumnjam da ce ti staza odgovarati, jer ne bi mogao nakon toga smisljati izgovore.
na Bradini imamo 2 (3) trake, imaš priliku da me prestigneš svojim "superbrzim" vozilom, ništa uža nije ni staza, a ako je sve u snazi motora ti bi me valjda trebao opuhati
meni ne smeta brzina preko 150, ako ti je to malo krenućemo odozgo pa ćemo ići 180+ km/h ja znam da moj auto i na toj brzini leži kao u šinama, tu nije važna snaga auta već isključivo ovjes i naravno muda :icon_smile:
pusti mi se dokazivanja ovjesa na 60-80 km/h to mogu i pod ručnom
ako je ovo sve previše naći ćemo jednu okuku, ti biraj gdje ti odgovara, samo molim te pod uslovom da nema neki krater na cesti jer vidim ti insistiraš da je moj ovjes loš na neravninama
ja ću sjesti sa tobom u tvoj auto i ti prođi maximalno brzo koliko možeš, a onda ćemo u moj auto i ja ću proći 20 km/h brže, a ako mi prednji kraj prokliže i jednog cm ja ću se složiti sa tobom da je s-line karna od ovjesa