bosko je napisao(la):pa u tom i jest problem u rekla kazala, ako ne znas nesto nemoj ni pricat o tome, pogotovo davat pogresne savjete, i normalno da ga treba napast za takvu glupost.
cnic_gsi je napisao(la):Ali jos ga nema nitko toliko dugo na svom autu da nam moze podrobnije reci!
SM chip tuning je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Ali jos ga nema nitko toliko dugo na svom autu da nam moze podrobnije reci!
he he he
Kad je bila '98 godina kad smo prvi auto uradili![]()
![]()
Mnogo ljudi sa foruma ima koji su presli kilometara i kilometara,nisi dobro informisan![]()
cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
nodiash je napisao(la):cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
alo bolan kakav chip u inter autu i ovlastenom servisu nemoj valjat gluposti majke ti...
Deyo je napisao(la):nodiash je napisao(la):cenga je napisao(la):znam da se kasno ukljucujem u temu, ali pusti ti nadrichipove neke... imas novo auto, imas interauto u tuzli kod kojeg dobijes chip , a ostaje ti garancija ista je stvar sa Brckogas .... ne govorim nista protiv SM chip tuninga, ali brate novo je auto novo... odi u ovlasteni servis (a mozda ti cak bude i jeftinije)
alo bolan kakav chip u inter autu i ovlastenom servisu nemoj valjat gluposti majke ti...
Ima, nodi, ali ja sam se uvjerio da je k* i da košta ~ 700KM... garancija 0 bodova...