zen3dom je napisao(la):ako si mislio preko ebay uzimati pa da ti se carini, iskreno nema pravila, kako im se cefne, mozes proci bez carinjenja a mozes i sa vise nego ocekivano....
neka normalna forma bi trebala biti cini mi se 6% cijene robe pa na sve to jos 17% PDV, ali hajd ga znaj......
aServis je napisao(la):I ja sam čuo da je ukinuta carina na gume, pa valjda budu jeftinije gume nego na proljeće prošle godine konretno mislim ovdje kod nas...
A to ćelave gume pa u AU neće to baš ići jerbo vas mogu vratii zbog loših guma![]()
tito_i_partija je napisao(la):aServis je napisao(la):I ja sam čuo da je ukinuta carina na gume, pa valjda budu jeftinije gume nego na proljeće prošle godine konretno mislim ovdje kod nas...
A to ćelave gume pa u AU neće to baš ići jerbo vas mogu vratii zbog loših guma![]()
imas jedan veci problem...u becu demontiranje, montiranje i balansiranje kosta od 12eur po gumi, pa do 25...e ako tu pljunes 50eur onda isto ti dodje ko da si ih kod nas kupio...e sad neznam kakve su cijene toga u njemackoj i okolo...