stani ti si stavio samo jednu , dugačku neonku , jel tako ?borkom je napisao(la):Druze kad izvadis tablu, imas iza 4 sarafa cini mi se 6-ice koje drze cajgere i stampanu foliju, kad ig odvrnes,pazljivo izvuci sve to u kompletu iz onog okvira sa staklom. Ja bi ti preporucio da stavis sebi plavu ili neku drugu neonku umjesto one bijele plastike gdje su ti sijalice, i obojis kazaljke nekim sprejem, a ostavis pozadine crne, lakse ti je nego da vadis kazaljke, zna se to zajebat. ja sam sebi to radio, super je ispalo.
Drug ti njemu govoris o skidanju kompletne table, a njemu treb sam Instrument Tabla..Luka01 je napisao(la):nemoj druze zaboraviti prvo skidas onu veliku plastiku,imas 2 sarafa kad dignes haubu,nekolika sa strana iznutra i nekolika odozdo...a onda je sve polako povadis...i samo polako nemoj zuriti,stare su to table,moze se svasta pokidati...![]()
Hmm mislim da ce biti isto il radio na obicnom ili na samoljepljivom, ako vec odlucis na obicni radit, onda trazi onaj malo deblji papir mislim da je 18grama, ako se ne varam....bad_look je napisao(la):E KAD SI VEĆ
NAPISAO GDJE SE TO RADI e sad reci samo kad odem gore kako d aim kažem da mi to odrade koji papir i kako..???pozzz