cadillac

cadillac

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako...reko da predstavim cadju...uglavnom radi se o kadettu D 1.6 d 84 godiste...kadett je dedin al ga ja nekad vozam po selu jer tek na ljeto polazem vozacki...presao je 80 000 km...u obitelji je od 1995...cak sam isao u njemacku s ujkom po njega kad mi je bilo 4 godine...meni drago auto pravo...eto tu i koja slika..morat cu ga oprat sad koji dan pa slikat..
http://img100.imageshack.us/gal.php?g=spa0324.jpg

Super Moderator
auu vidi dobrog kadrije... ko nov jebo te :D
jelde gorivo doneses u flasi od coca cole i vozas se vazdan :D

Član
auto je u dosta dobrom stanju...imam ja planove za njega,samo dok polozim,malo para skupim i bit ce nesto...

Član
Samo nemoj pretjerivat :D
on je najljepsi kada se puno ne izmjeni na njemu, znaci samo spusti, lijepe felge i bice extra, mozda i druga boja da se dobro sjaji :D

Član
kineticki je napisao(la):
on je najljepsi kada se puno ne izmjeni na njemu, znaci samo spusti, lijepe felge i bice extra, mozda i druga boja da se dobro sjaji :D

citas mi misli...heh jos ako se kad mogne nesto jace ubacit i to bi bilo to uglavnom...malo unutrasnjost utegnut...

Član
wade je napisao(la):
kineticki je napisao(la):

citas mi misli...heh jos ako se kad mogne nesto jace ubacit i to bi bilo to uglavnom...malo unutrasnjost utegnut...

Pa ja sitnice ga cine cudom, super je to kadett lijepo izgleda, ali po meni je kadett C odlican, super izgleda sve ima za lijepo sredit da privlaci pogelde :D

Član
dobar kadrija,moj stari imao takvog,kupi ga 2 godine starog,84-te godine i vozao do 97...poceo hrdjat,stajao u garazi na selu,i 2000,2001 proda...motor nakon par godina stajanja upalio iz prve:D
i neki hajvan prvo ga pregrijavao,pa ga onda izvalio na krov:icon_smile:
a ja se kao mali vozao u njemu i meni najdraze auto iako je polsije njega bilo 4 :D
meni extra auto za svoje godiste:cool:
tvoj isto nov:icon_eek:

Član
edoze je napisao(la):
dobar kadrija,moj stari imao takvog,kupi ga 2 godine starog,84-te godine i vozao do 97...poceo hrdjat,stajao u garazi na selu,i 2000,2001 proda...motor nakon par godina stajanja upalio iz prve:D
i neki hajvan prvo ga pregrijavao,pa ga onda izvalio na krov:icon_smile:
a ja se kao mali vozao u njemu i meni najdraze auto iako je polsije njega bilo 4 :D
meni extra auto za svoje godiste:cool:
tvoj isto nov:icon_eek:

ovaj moj kad ga je ujko dao dedi nije bio ni u priblizno ovakvom stanju..bio je trul pragovi,blatobrani...i onda je dedo to sebi utego...a i ovaj moj 80 000 preso...ne voza to dedo puno...vise ja...heeh

Član
ja mislio on u fabrickom stanju:D
zato me iznenadilo
ak je radjen to je vec druga prica,a opet,isto nov izgleda;)

Član
edoze je napisao(la):
ja mislio on u fabrickom stanju:D
zato me iznenadilo
ak je radjen to je vec druga prica,a opet,isto nov izgleda;)
ne moze opel toliko star a da ovak izgleda...a da nije nist radjeno...opel je to...heh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.