Bekir_SA je napisao(la):Ma drug vidi ga kakav je ko da nije zamjenjen od fabrike, poceo ga usisavat kolko je zacepljen, zato je i bio bucan nije mogao da vuce zrak, zamjeni to i miran si... inace filteri se mijenjaju svakih 10tak kila km ili kupis K&N i samo ga peres, najbolja investicija u auto![]()
Anes_mo je napisao(la):U zivotu nisam vidio vako prljav filter, to ti je poslijedica zacepljenog filtera zabetoniro se![]()
ernadhusic je napisao(la):pa covjece Boziji ja evo 3 godine nisam mjenjao zracni filter i ovako nije prljav ti ko da kroz rudnik uglja vozis pa si ga tako zaprljao
neznam moj savjet stavi novi pas vidjeti kako ce raditi tj. disati![]()
so2 je napisao(la):ernadhusic je napisao(la):pa covjece Boziji ja evo 3 godine nisam mjenjao zracni filter i ovako nije prljav ti ko da kroz rudnik uglja vozis pa si ga tako zaprljao
neznam moj savjet stavi novi pas vidjeti kako ce raditi tj. disati![]()
jeli moguce da mislis da sam vratio ovaj filter sa slike kad sam ga skinuo...uzeo sam novi stavio ali isto sveeee...
zlajaaa je napisao(la):ulja na 10.000km uzima od 1-2 litre max gdje to nije puno ulja :icon_rolleyes:
FirellesMonster je napisao(la):Ja sam prije 10ak dana mijenjao sve filtere... zracni filter nakon 15k km nije bio ni priblizno prljav kao ovaj... ali nakon promjene je prodisao motor... a mogu misliti kako je motoru bilo sa ovakvim filterom, kao na slici :icon_eek:
btw: neznam kako ce motor usisavati vise zraka nego sto mu treba :icon_question: tj. po tvojoj prici vuce zrak kao lud... jel bar ide imalo bolje :icon_biggrin: jel ti nakon promjene filtera, isto stanje tj. buka ili je sve OK :icon_question:
P.S. jesi ti siguran da nemas turbinu :lol:
Anes_mo je napisao(la):Otidji u mehanicara najbolji savjet za tebe :smajli22::majstor::smajli23:
zlajaaa je napisao(la):ulja na 10.000km uzima od 1-2 litre max gdje to nije puno ulja :icon_rolleyes: