menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto![]()
juce mi covjek iz mostara poslao gume kaze da ce danas doci, jel se moze nekako provjerit dokle je to doslo necu citav dan sjedit u kuci i cekat :lol:
BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto![]()
juce mi covjek iz mostara poslao gume kaze da ce danas doci, jel se moze nekako provjerit dokle je to doslo necu citav dan sjedit u kuci i cekat :lol:
Heklaj![]()
menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto![]()
Heklaj![]()
:lol::lol::lol:
ma nisam nikad nista narucivao stiglo je sve kako treba :icon_smile:BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto![]()
Heklaj![]()
šalim se ja malo. Što se tiče dostave u 99% slučajeva dečki što voze se jave pola sata il sat ranije prije nego dostave robu, zato i postoji kontakt broj. Tako da hodaj lokalno slobodno.... a možeš i heklat šta fali??
![]()
menso206 je napisao(la):ma nisam nikad nista narucivao stiglo je sve kako treba :icon_smile:BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):menso206 je napisao(la):da ne otvaram novu temu, samo da pitam nesto![]()
Heklaj![]()
šalim se ja malo. Što se tiče dostave u 99% slučajeva dečki što voze se jave pola sata il sat ranije prije nego dostave robu, zato i postoji kontakt broj. Tako da hodaj lokalno slobodno.... a možeš i heklat šta fali??
![]()