ja kupio one aero fazon bez okvira sto budu savijeni, marku i ne znam al kinez neki oko 20 KM su bila sva tri i trajali relativno dugo preko godinu pa kad primjetim prvi znak crkavanja cu da bacim i opet kupim sva tri ovakva ista
Koristio sam BOSCH sa OMV-a navodno original platio duplo i duplo krace je trajao, koristio sam VALEO iz fisa isto skuplji isto nije nesto ali je bolji od BOSCH-a, a koristio sam Valeo iz italije donesen slucajno pa zavrsio kod mene na zadnjem staklu i tu je ostao godinama i zaboravio sam bio na njega koliko je trajao.
E sad i ja bi da znam ima li nesto provjereno da valja da ce da traje dugo pa nek i kosta vise. Ali ima tu milion gluposti koje niko ne pazi tako da ne vrijedi nego najjeftinije i kad crku stavis druge

Tipa snijeg, led, prasina, praonica s pjenom koja nagriza onaj grafit sto BOSCH stavlja na brisace, tecnost za brisace, recimo od zute OMV-ove su meni ostajali tragovi na farbi ispred brizgaljki za staklo .......
Kupovao sam ove aero i u TZ u merkatoru i nisu losi ali su bili malo skuplji nego u Bijeljini.