toon je napisao(la):BOSE je bolji, zbog toga ga Audi i ugrađuje u svoje "bolje" i skuplje modele
ersan_sa je napisao(la):toon je napisao(la):BOSE je bolji, zbog toga ga Audi i ugrađuje u svoje "bolje" i skuplje modele
hahahahaha
![]()
![]()
![]()
toon je napisao(la):ersan_sa je napisao(la):toon je napisao(la):BOSE je bolji, zbog toga ga Audi i ugrađuje u svoje "bolje" i skuplje modele
hahahahaha
![]()
![]()
![]()
nisam ja to izmislio, kad kupujes audi mozes u dodatnoj opremi odabrati bose audio sustav, ja nisam rekao da je bolji u db dragu, da je glasniji ni neznam sta, vec da je zvuk stvarno kvalitetan i fenomenalan. Tko ne vjeruje neka ode kod audi dilera, mozda imaju koj audi sa bose surround sistemom, pa neka se sam uvjeri.
BaXRS4 je napisao(la):toon je napisao(la):ersan_sa je napisao(la):toon je napisao(la):BOSE je bolji, zbog toga ga Audi i ugrađuje u svoje "bolje" i skuplje modele
hahahahaha
![]()
![]()
![]()
nisam ja to izmislio, kad kupujes audi mozes u dodatnoj opremi odabrati bose audio sustav, ja nisam rekao da je bolji u db dragu, da je glasniji ni neznam sta, vec da je zvuk stvarno kvalitetan i fenomenalan. Tko ne vjeruje neka ode kod audi dilera, mozda imaju koj audi sa bose surround sistemom, pa neka se sam uvjeri.
Bose u svim novim dolazi pod standard, a hoćeš jošbolje onda ide nadoplata za Bang & Olufsen.
Izvoli i pogledaj, vrijedi i za vas ostale: http://www.youtube.com/watch?v=esk8OFx7QFw
SoundLunatic je napisao(la):Bose je razvikano ime, i na njega pada svak ko nema veze o zivotu u muzici.. neko spominje audia i ugradnju Bose sistema, taj sistem koliko kosta ne vrijedi ni blizu toliko.. sistem vrijedan spomena u Audiu jest Bang&Olufsen... mada se ni on nemoze mjeriti sa pravim audio sistemima..
Bose i Alpine nebo i zemlja, i svakako da je Alpine bolji...
allroad je napisao(la):BOSE ! Harman/kardon, bang & olufsen
BOSE i tehnologija na vrhu... najcisci zvuk a sto se tice takmicenja nije to zato
ja sam imo dosta BOSE opreme ne samo u autu i mogu samo najbolje reci![]()