Yugo_Faca je napisao(la):dobro dosa
u pravu je emirEX_sa
Sto se tice tjuniranja, slaba ti je osnova. Mislim velika su ulaganja, a konacan ishod hm... Pokusaj da nadjes GT-a pa onda ga napucaj
Ovu sliku gore sto si kacio, ima jedan frajer blizu mene, mozda ste i culi za Gajica, uradio je Punta na slicnu furku. Punto mu bio auto godine 2007. u BiH u klasi malih automobila.
GReddy je napisao(la):Yugo_Faca je napisao(la):dobro dosa
u pravu je emirEX_sa
Sto se tice tjuniranja, slaba ti je osnova. Mislim velika su ulaganja, a konacan ishod hm... Pokusaj da nadjes GT-a pa onda ga napucaj
Ovu sliku gore sto si kacio, ima jedan frajer blizu mene, mozda ste i culi za Gajica, uradio je Punta na slicnu furku. Punto mu bio auto godine 2007. u BiH u klasi malih automobila.
Prva stvar koju nameravam je staviti jacu masinu u nutra.Vec sam nasao decka koji ce mi prodati masinu od gt-a
Decku sve oslo u ***** osim masine.Imao sudar pogodio ga land rover sa bocne (suvozaceve strane sva sreca)Limarija boze me sacuvaj a masina na stolu ceka da je se stavi u auto
![]()
GReddy je napisao(la):Prva stvar koju nameravam je staviti jacu masinu u nutra.Vec sam nasao decka koji ce mi prodati masinu od gt-a
Decku sve oslo u ***** osim masine.Imao sudar pogodio ga land rover sa bocne (suvozaceve strane sva sreca)Limarija boze me sacuvaj a masina na stolu ceka da je se stavi u auto
![]()
Bekir_SA je napisao(la):NEMOJTE PREPADATI MOMKA BA, LECI CE MOTOR SARAF NA SARAF KAO STO KAZU ALI CES MORATI NAPRAVITI JOSH NEKIH IZMJENA OD KOCNICA, TRAPOVA, MALO ELEKTRONIKE, MJENJACA??? I TO JE TO AKO SI PRAVI ZALJUBLJENIK TO VALJA AL AKO TO RADIS NAKO RADI ZEZA MOJNE, DOCI CE TE SKUPLJE PITA NEGO TEPSIJA, SVAKAKO POZDRAVLJAM TVOJ PROEKAT I ZELIM TI SRECU U NASTAVKU POZZZZ...